Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Reception Assistant till Academic Work, Malmö

Publiceringsdatum
16 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Brinner du för att ge grym service och vill ha ett givande extrajobb vid sidan av dina studier? I receptionen på Academic Work möter du en energifylld vardag där ingen dag är den andra lik. Du ställs ständigt inför nya uppgifter och utmaningar där du får chansen att utvecklas. Är du en student i början av dina studier som trivs i en varierande arbetsmiljö med högt tempo? Välkommen till vår reception!Om tjänsten

Så här beskriver en av våra Reception Assistants sin roll:
"Det bästa med att arbeta i receptionen på Academic Work är framförallt att vara omgiven av fantastiska kollegor och härliga kandidater som kommer på besök, men även att ingen dag är den andra lik. De varierande arbetsuppgifterna har både utmanat och utvecklat mig som person under mitt ett och halvt år i receptionen, erfarenheter som jag kommer att titta tillbaka på och bära med mig livet ut.

Ditt team och ansvarsområde

I rollen som Reception Assistant kommer du att tillhöra receptionsteamet. Teamet arbetar med varje besökare hos oss ska ges en förstklassig upplevelse full av energi, värme och glädje. Som Reception Assistant är ditt huvudansvar att ge just det till alla du möter under en arbetsdag, både genom ditt bemötande och genom att vår reception ska ge ett trevligt och välkomnande intryck. Även om mycket arbete sker självständigt är du tillsammans med teamet engagerad i era gemensamma mål, resultat och receptionens fortsatta utveckling.

Din chef och din utveckling

Din chef är Monika Medjedovic och hon arbetar som Reception Manager. Vi har valt att ha operativa chefer för att du ska få bästa stöd i din roll och för att få en så bra start som möjligt kommer du att få en gedigen upplärning med receptionsteamet. Vidare kommer du att få chans till personlig och professionell utveckling i en ung, hungrig företagskultur med en strävan att ständigt utvecklas, växa och trivas på jobbet. Tillsammans med dina kollegor i receptionsteamet jobbar ni mot att nå gemensamma mål som utvärderas kvartalsvis av tillsammans med din chef.Arbetsuppgifter
 • Ge service utöver det vanliga till alla våra besökare, interna kollegor och till de som ringer vår växel
 • Säkerställa att receptionen alltid är städad och väl påfylld med exempelvis kaffe, dryck och tidningar
 • Besvara frågor från kunder, konsulter och kandidater via mail
 • Hantera interna ärenden och lösa diverse problem som dyker upp
 • Ha kontakt med leverantörer och göra beställningar till kontoret
 • Sträva mot att nå teamets gemensamma mål och bidra till receptionens utveckling av rutiner och arbetssätt


Kvalifikationer
 • Är student vid högskola eller universitet och tar examen tidigast januari 2026. Då vi ser långsiktigt på denna tjänst är det också ett krav att du inte har några utlandsstudier planerade under denna tid.
 • Har arbetslivserfarenhet av att ge service till kunder
 • Har B-körkort
 • Behärskar svenska obehindrat i tal och skrift och behärskar engelska väl i tal och skrift, eftersom du kommer att föra dialog, tillgodogöra dig utbildningar etc. på båda språken
 • Det är meriterande med erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter, att jobba med telefonen som främsta verktyg eller ha arbetat i en reception tidigare.

För att trivas och lyckas i rollen krävs följande personliga egenskaper:

 • Problemlösande
 • Strukturerad
 • Serviceinriktad
 • Självgående
 • Kommunikativ

Övrig information

 • Start: 1 september
 • Omfattning: Deltid, 1-3 pass /vecka
 • Arbetstider: 08:00-12:00, 13:00-17:00 alt 08:00-17:00
 • Placering: Östergatan 18 Malmö
Hur det är att arbeta på Academic Work

Vår kultur & våra värderingar

Vår mission - We make people grow

Instagram@academicwork

Facebook

Vår rekryteringsprocess
 • Vi som driver rekryteringsprocessen: Frida Åstrand, Operations Team Manager samt Monika Medjedovic, Reception Manager
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök via annan site nedan. Det första steget i rekryteringsprocessen är att genomföra två tester av Assessio. Det ena är en personlighetskartläggning som tar cirka 20 minuter att slutföra, det andra ett test som testar din kognitiva förmåga som tar 12 minuter att slutföra. Anledningen till att vi använder oss av tester är fö att säkerställa en solid och rättvis rekryteringsprocess med fokus på potentialen för den position vi anställer till.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på frida.astrand@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 juni 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se