Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Logistik och inköpssupport på deltid

Publiceringsdatum
11 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en strukturerad och noggrann student med intresse för medicinteknik? Vill du vara en del av ett innovativt företag inom medtech-branschen? Sök tjänsten redan idag - urval sker löpande!Om tjänsten

Företaget är en innovativ och framåtblickande verksamhet, specialiserat på utveckling och försäljning av avancerade medicintekniska produkter. Företagets huvudprodukt är en revolutionerande biopsinål, designad för att användas tillsammans med endoskopi, vilket gör det möjligt för läkare att ta vävnadsprover på ett säkrare och mer effektivt sätt. Biopsinålen, som säljs styckvis och steriliserad, tillverkas och distribueras till sjukhus runt om i Europa. Företaget har redan etablerat samarbeten med fem sjukhus i Europa och ett i Norge och deras mål är att ytterligare sprida tekniken och förbättra diagnostiken för patienter över hela världen.

Som Logistik och inköpssupport kommer du att vara en central del av teamet med ansvar för logistiken kring produkterna. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära att planera, boka och kontrollera frakt av produkter, kontrollera lagret, utföra mottagningsinspektion på inkommande varor samt planera och beställa kalibreingsaktiviteter.

Du erbjuds

 • En spännande och varierad roll i ett dynamiskt team
 • Möjlighet att få insikt i och erfarenhet av medicinteknikindustrin
 • En chans att vara delaktig i spridningen av en produkt som kan göra stor skillnad för patienter


Arbetsuppgifter
 • Packa produkter som ska skickas och skriva ut transportdokument samt boka transport
 • Skapa och bifoga invoice vid försändelser utanför EU
 • Vid mottagning av produkter följa arbetsinstruktioner för att inspektera och granska produkterna
 • Säkerställa att lagerförhållanden är inom godkända nivåer


Kvalifikationer
 • Studerar en eftergymnasial utbildning och tar examen tidigast januari 2026
 • Har erfarenhet av Excel och Word
 • Har intresse för medicinteknik
 • Besitter en god systemvana

Det är meriterande om du

 • Studerar inköp och logistik eller liknande

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Noggrann
 • Ansvarstagande
 • Samarbetsinriktad
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 september 2024 (52 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se