Hoppa till innehåll
Nederman logotyp

Lagerarbetare till Nederman I Helsingborg

Publiceringsdatum
26 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Få möjlighet att vara med på Nedermans spännande förändringsresa!

Vi söker nu fyra engagerade medarbetare för omgående inhyrning på heltid. Ta chansen att arbeta i en toppmodern monterings- och logistikanläggning nära Ramlösa station. Här får du möjlighet att bidra till säkra arbetsplatser, effektiv produktion och betydande miljövinster. Sök nu och bli en del av vårt ambitiösa team!

Arbetsuppgifter

Som medarbetare på terminalen kommer du att ha ansvar för att utföra arbetsuppgifter relaterade till lastning och lossning av gods samt orderplock till produktion.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har mycket god erfarenhet av orderplock, godsmottagning och utlastning i en lagerverksamhet.

Krav:
 • Datorvana
 • Erfarenhet från orderplock, godsmottagning och utlastning i en lagerverksamhet
 • Truckkort B1-B4
 • God erfarenhet av B1 eller B3
 • Ska både förstå och tala svenska obehindrat
 • God kunskap i engelska
Meriterande:
 • Truckkort B5 & B6
 • Arbetat inom logistik i en produktionsverksamhet
 • Erfarenhet av ASTRO WMS
 • Erfarenhet av lagerautomater
Som person är du:
 • Snabblärd och med kort startsträcka,
 • Noggrann, samarbetsvillig och kunna hantera högt tempo med bibehållen säkerhet & kvalitet i det du gör.
 • Vi ser gärna att du är en person som söker ett långvarigt arbete samt är förändringsbenägen och ser fram emot att vara med på Nedermans flytt till helt nybyggd fabrik!
Om oss

Nederman är en ledande leverantör av lösningar för luftfiltrering och skydd mot industriella processer. Med över 75 års erfarenhet bidrar vi till säkra arbetsmiljöer, effektiv produktion och hållbarhet. Vår nya toppmoderna anläggning och innovativa center kommer att ta oss in i framtiden och vi söker nu fyra engagerade medarbetare för att vara en del av vår framgångsresa.

Omfattning/varaktighet

Tjänsterna är på heltid. Initialt förekommer både dagtid och skift.

Dagtid (06:45-15:30) ELLER Skift 05:45-14:15 / 14:00-23:00 eller 05:30-1400 /09:00-18:00.

Obs! Du måste kunna arbeta skift. Arbetstiderna nedan gäller just nu och fram till 2024-11-30 då man flyttar till ny fabrik. Därefter blir arbetstiderna med största sannolikhet skift för samtliga medarbetare. Du kommer inte kunna välja schema utan blir tilldelade detta i samband med planering av introduktion.

Vi bjuder också på härliga arbetskollegor och schyssta villkor. Självklart finns kollektivavtal (IF Metall) både under inhyrningstiden hos Lernia och hos vår kund. Vi erbjuder ett friskvårdsbidrag till alla anställda.

Du kommer inledningsvis att vara anställd som konsult hos oss på Lernia Bemanning men tillbringa dina arbetsdagar hos Nederman där du går in och fyller en viktig funktion i deras verksamhet. Det innebär också att du kommer att vara en viktig representant för oss i vår strävan efter att alltid erbjuda våra kunder kompetent arbetskraft.

Nederman har långsiktiga ambitioner för den som får tjänsten vilket betyder att det finns goda förutsättningar för övergång och fortsatt anställning efter inhyrningen.

Tillträde: v.33/34

Ansökan och kontaktuppgifter

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan. Ansökningar som saknar kopia på truckkort kommer avslås.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Vänligen kontakta rekryterande chef Peter Sandqvist via e-post: peter.sandqvist@lernia.se eller telefonnummer: 072-254 11 25 om du har några frågor eller funderingar.

Vi jobbar med löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag!

Lernia är vägen framåt

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.
Nederman logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 juli 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.