Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Shipping Coordinator till Foodimpex!

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du någon gång undrat hur den frysta mangon eller sojabönan hittade sin plats i svenskarnas frysdisk? Svaret på frågan är Foodimpex, ett företag som grundades för 50 års sedan och har sedan dess drivit innovationen inom frysdisken och har idag blivit en pålitlig partner för både konsumenterna och detaljhandeln. Nu söker Foodimpex en ny kollega till deras team på logistikavdelningen, varmt välkommen med din ansökan!



Om tjänsten

Foodimpex grundades 1973 och var pionjärer när det kom till att ta första steget mot att erbjuda bland annat bär, frukt och baljväxter i frysdisken. Foodimpex introducerade bland annat fryst mango och sojabönor till Sverige och skapade en helt nya kategori av produkter. Verksamheten jobbar idag globalt med HK i Helsingborg, dotterbolag i Spanien och intressebolag i Kina. Foodimpex erfarenhet och passion för innovativa matlösningar har gjort dem till den pålitliga partnern för både konsumenterna och detaljhandeln.

Om rollen
Som Foodimpex Shipping Coordinator kommer du ha en mångsidig roll med mycket ansvar inom logistik. Du kommer ha en central roll där du kommer att vara involverad i flera nyckelfunktioner. Från avrop och transportbokningar till dokumenthantering och kundkontakt, ansvarar du för att säkerställa smidiga arbetsflöden. Denna dynamiska position innefattar även att hantera tullregler, spedition och behovsplanering i nära samarbete med inköpsavdelningen. I rollen kommer du även få möjligheten att bygga upp internationella kontakter och samarbete med partners globalt.

Du erbjuds

  • Varierande roll: Om du trivs i en varierande och central roll är detta en spännande möjlighet att göra skillnad.
  • Frihet och Flexibilitet: Arbetsmiljö som främjar frihet och ansvar.
  • Utvecklingsmöjligheter: Foodimpex erbjuder inte bara möjligheten att forma rollen utifrån dina styrkor utan ger också utrymme för kontinuerlig utveckling. Du kommer att ha chansen att växa och utvecklas internt!
  • Internationellt samarbete: Skapa meningsfulla kontakter och samarbeta med länder globalt


Kvalifikationer
  • Har arbetslivserfarenhet inom frakt, transport, logistik eller supply chain management ifrån relevant industri, Tex. som sjöspeditör eller skeppningskoordinator
  • Kan kommunicera obehindrat på Svenska och Engelska
  • Har goda kunskaper i Office-paketet - främst Excel

Det är meriterande om du har

  • En eftergymnasial utbildning med inriktning mot transport och logistik eller liknande
  • Erfarenhet av att ha arbetat med Business Central
    Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Stresstålig
  • Prestigelös
  • Hjälpsam
  • Driven
  • Ordningsam
  • Ansvarstagande
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 september 2024 (60 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se