Hoppa till innehåll
Ilva Swe AB logotyp

Säljare till vår helt nya butik, ILVA Jönköping

Publiceringsdatum
25 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Var med och öppna vår helt nya och moderna butik med hög kvalitet inom nordisk design.

Får du ett leende på läpparna när du tänker på inredning med kvalitetsmöbler i inspirerande nordisk design, kombinerat med personlig försäljning, där du får möjlighet att arbeta nära kunder och hjälpa dem att förverkliga sina inredningsdrömmar? Är du en teamplayer med stort T som tar ansvar för både dina egna och teamets uppgifter? Då är det kanske du som får möjligheten att bli en del av vårt helt nya team till vår helt nya butik i Jönköping.

"Det bästa med att jobba som säljare på ILVA är möjligheten till personlig utveckling, utbildningar samt god gemenskap mellan kollegorna," berättar Fia, ILVA Kristiansand.

Hos oss kommer du att möta en kultur där både professionell och personlig utveckling är i fokus, och där dina kollegor kommer att hjälpa dig att komma igång och se till att du blir förberedd för att kunna erbjuda våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen. Dessutom kommer du att möta ett team som strävar efter goda försäljningsresultat och samtidigt värdesätter samarbete, gemenskap och ett gott skratt i vardagen. Allt detta kryddar vi med en sund konkurrens mellan butikerna, men också i form av att du utöver din fasta lön kan uppnå en bonus baserad på dina egna försäljningssiffror.

Dina primära arbetsuppgifter i rollen är:
  • Kundbetjäning: Leverera utmärkt kundservice genom att lyssna på kundens behov, besvara frågor och ge professionell hjälp och vägledning.
  • Försäljning: Delta aktivt i försäljningsprocessen genom att identifiera kundens behov, presentera relevanta lösningar och produkter, för att sedan arbeta mot en försäljning.
  • Driva och underhålla butiken: Delta i dagliga driftsuppgifter och säkerställa att butiken alltid är ren, snygg och försäljningsklar.
Tjänsten är som utgångspunkt på 38 timmar inklusive arbete varannan helg. Butiken kommer preliminärt att öppna i oktober 2024. Innan dess kommer du att genomgå en gedigen utbildning som hålls av din ledare samt dina kollegor i de andra butikerna i Skåne. Således är tillträdesdatum snarast möjligt.

Hur blir du framgångsrik i jobbet?

På ILVA fattar vi våra beslut utifrån vår levnadsregel: "I kundens ställe". För oss betyder det att beslut tas utifrån frågan: "Vad är bäst för våra kunder?". Kan du se dig själv i detta är du redan på god väg att bli en framgångsrik del av ILVA-kulturen.
  • Du är utåtriktad och tillmötesgående, så våra kunder alltid känner sig välkomna. Att det är en självklarhet för dig att du välkomnar alla kunder med ett stort leende när de kommer in till ILVA i Jönköping.
  • Du är nyfiken och tar själv initiativ till att lära dig nya saker och sätta dig in i nya produkter och system. Du sätter en ära i att kunna ge råd till våra kunder om våra produkter och anstränger dig därför för att lära dig produkternas egenskaper.
  • Du har gedigna serviceegenskaper och går alltid den extra milen för att hitta de bästa lösningarna för våra kunder.
  • Du är målinriktad och tar ansvar för både ditt eget och hela teamets budgetar.
  • Du sätter teamet före dig själv och arbetar tillsammans.
  • Det är en fördel om du har erfarenhet av försäljning och butiksdrift – inte nödvändigtvis från möbelbranschen.
  • Du ska vara motiverad och engagerad i din egen utveckling som säljare.
Är det dig vi saknar i vårt team?

Låter tjänsten som något för dig och kan du matcha ovanstående, erbjuder vi ett spännande och utmanande jobb i en stor och dynamisk möbel- och inredningskoncern, där tonen är informell och ambitionerna höga. Förhoppningsvis har du redan blivit nyfiken på jobbet, men vi tycker ändå att du ska veta att vi bland annat erbjuder dig:
  • Exklusivt produktsortiment: ILVA erbjuder ett exklusivt urval av moderna möbler och inredningstillbehör av hög kvalitet som skiljer sig från våra konkurrenter. Som säljare på ILVA har du möjlighet att erbjuda kunderna spännande och stilfulla inredningslösningar från ett unikt och trendigt sortiment.
  • Karriärmöjligheter och utveckling: Hos ILVA får du inte bara ett jobb, utan också möjligheten till utveckling både professionellt och personligt. Hos ILVA satsar vi på att utveckla våra egna talanger och ge dem karriärmöjligheter.
  • Ett fantastiskt nyuppstartat team där det läggs stor vikt vid det sociala samspelet i butiken, personlig utveckling och god sammanhållning.
  • Bra pensionsplan.
  • Personalrabatt i samtliga verksamheter under Lars Larsen Group (ILVA, JYSK, Bolia, SOFACOMPANY, SENG, Restaurang Tiende i Aarhus, HimmerLand Spa & Golf Resort).
Skicka in din ansökan och CV genom att klicka på "Ansök". Vi håller intervjuer löpande, så skicka gärna in din ansökan redan idag. Skulle du ha frågor om tjänsten, är du mer än välkommen att kontakta Retail Manager, Per Pedersen på telefonnummer 073-644 30 13 eller på e-postadress pmpe@ilva.se.
Ilva Swe AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 september 2024 (57 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Möbler, sängar, heminredning och mycket mer!

Vi är Sveriges modernaste och mest inspirerande möbel- och heminredningskedja.

Hos oss hittar du alltid ett stort sortiment av bl. a möbler, sängar, trädgårdsmöbler och allt inom heminredning. Vi har något för alla prisklasser, från våra prisvänliga Fast Pris-varor till premiumvaror i modern och exklusiv design.

ILVA är en del av Lars Larsen Group, som också står bakom bl.a. JYSK och Bolia. Butikskedjan startade i Danmark redan 1961, och är nu bland landets främsta kedjor inom möbler och inredning.

ILVA expanderar i Sverige och vi letar efter duktiga och ambitiösa medarbetare som vill följa med på expansionsresan.

Vi utbildar och utvecklar våra medarbetare, och karriärmöjligheterna är oändliga.