Hoppa till innehåll
ROL Group AB logotyp

Key Account Manager

Publiceringsdatum
29 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Mia Boozer
Telefon
Ansök nu
Om Rollen

Vi letar efter en dynamisk och erfaren Key Account Manager som vill förstärka teamet inom ROL Retail Concepts. Du blir ansvarig för att vårda och utveckla relationen med en av våra största kunder inom detaljhandeln.
Tillsammans med ditt kundteam ansvarar du för att leverera skräddarsydda lösningar som möter kundens behov och överträffar deras förväntningar. Rollen innefattar strategisk planering, projektledning, affärsutveckling samt mycket interna kontakter och samordning för att säkerställa att kundbehoven uppfylls med professionalism och precision.

Du rapporterar direkt till Affärsområdeschefen för Retail Concepts och är placerad på huvudkontoret i Jönköping.

Din Profil

En eftergymnasial utbildning inom företagsekonomi, försäljning eller marknadsföring är meriterande, men vi värdesätter din erfarenhet och personlighet än mer. Du har erfarenhet av att utveckla både goda relationer och affärsmöjligheter, gärna inom detaljhandelsinredning eller en närliggande bransch.

Som person är du självmotiverad, resultatorienterad och har förmågan att leda och inspirera ditt team, hantera flera projekt samtidigt och möta snäva tidsfrister. Med en lösningsorienterad inställning och en nyfikenhet på tekniska lösningar, kommer du att bidra till att stärka vår position på marknaden. Utmärkta kommunikations- och förhandlingsfärdigheter på engelska är en förutsättning, svenska är meriterande.

Vi Erbjuder

En inspirerande och kreativ arbetsmiljö där din passion och affärsdriv uppmuntras. Du får arbeta med spännande projekt hos en välkänd kedja tillsammans med ett engagerat team som värdesätter innovation och kvalitet.

Är du den vi söker? Skicka in din ansökan redan idag och blir en del av vårt dynamiska team! I denna rekrytering samarbetar ROL med Stella Rekrytering. Information om tjänsten lämnas av Mia Boozer, 036 291 2450 eller Daniel Segerfeldt 036- 35 48 41

Om ROL

ROL grundades i Sverige 1985 och är en entreprenörsdriven global marknadsledare inom ergonomiskt optimerade kontorsmöbler och detaljhandelslösningar, definierade inom två affärsområden.
Vår expertis inom design, ingenjörskonst, tillverkning och teknologi säkerställer ändamålsenliga lösningar av högsta kvalitet, där vi lever, arbetar, handlar och umgås. Med en omsättning som överstiger 2,1 miljarder SEK och ett mångsidigt team av 830 professionella över hela världen gör vi skillnad i våra branscher. Läs mer på www.rolgroup.com
ROL Group AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 juli 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är alla olika, inte minst vi som jobbar på Stella Rekrytering & Ledarskap AB. Vår samlade erfarenhet och kompetens är vår styrka. Vår ambition är att göra det lätt för dig att hitta rätt. Rätt kandidat - Rätt kompetens - Rätt utmaning Vi erbjuder tjänster inom Rekrytering, Interimslösningar och Ledarutveckling. Med ett starkt utbud, bred erfarenhet och ett stort nätverk vill vi vara en genuin och långsiktig samarbetspartner. Stella Rekrytering & Ledarskap AB ingår i koncernen Huset Invest som är en del av Simonssongruppen - ett familjeägt investmentbolag med sunda värderingar och utpräglat entreprenörskap. Tillsammans skapar vi framgång och strävar efter ständig förbättring.