Hoppa till innehåll
Ilva Swe AB logotyp

Deltidssäljare till vår helt nya butik, ILVA Jönköping

Publiceringsdatum
25 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Var med och öppna vår helt nya och moderna butik med hög kvalitet inom nordisk design.

Får du ett leendet på dina läppar när du tänker på heminredning med kvalitetsmöbler i en inspirerande nordisk design, kombinerat med personlig försäljning där du får komma riktigt nära våra kunder och hjälpa dem att uppfylla sina inredningsdrömmar? Och är du samtidigt en lagspelare med stort L, som tar ansvar för både egna och teamets uppgifter? Då är det kanske du som får möjligheten att bli en del av vårt helt nya team till vår helt nya butik i Jönköping.

"Det bästa med att jobba som säljare på ILVA är möjligheten till personlig utveckling, utbildningar samt god gemenskap mellan kollegorna," berättar Fia, ILVA Kristiansand.

På ILVA Jönköping möter du ett brett och mångsidigt team där vi alltid är intresserade av att höra dina åsikter. När du börjar hos oss kommer du att få en grundlig utbildning så att du är så väl förberedd som möjligt för dina uppgifter. Därtill kommer du hos oss att möta en mångsidig vardag och en kultur där vi hjälper varandra och har fokus på att stödja och göra varandra bättre. Allt detta kryddar vi med en nypa sund konkurrens mellan butikerna, men också i form av att du förutom din fasta lön kommer att kunna erhålla en bonus baserad på dina egna försäljningssiffror.

Dina primära arbetsuppgifter i rollen är:
  • Att skapa försäljning genom att förstå och uppfylla kundens önskemål och drömmar. Hos oss följer vi kunden genom hela köpprocessen. Du kommer att utbildas i att kartlägga och förstå kundens behov så att du kan bli den sparringpartner som går in i den personliga dialogen och därmed kan skapa den för kunden perfekta försäljningen.
  • Säkerställa god service, så att alla våra kunder känner sig välkomna.
  • Bidra till att varuhuset alltid är presentabelt och inbjudande för våra kunder. Detta inkluderar att hålla hyllorna i ordning samt att styla nya och befintliga heminredningsmiljöer så att vi alltid erbjuder våra kunder en inspirerande boendemiljö.
Tjänsten är i grunden 8 timmar per vecka plus eventuella inhopp vid semester. Det viktigaste är dock att du kan arbeta varannan helg.




Hur blir du framgångsrik i jobbet?

På ILVA fattar vi våra beslut baserat på vår ledstjärna: "I kundens ställe". För oss betyder det att beslut fattas utifrån frågan: "Vad skulle vara bäst för våra kunder?". Om du kan se dig själv i detta är du redan på god väg att bli en framgångsrik del av ILVA-kulturen. Dessutom är följande kompetenser viktiga för tjänsten:
  • Du är intresserad av heminredning och har ett gott, visuellt öga för färgkombinationer och inredning. Dessutom ska du vara strukturerad och ha en god ordningskänsla.
  • Du är en entusiastisk säljare som har en naturlig lust att driva försäljning och hitta de perfekta lösningarna för våra kunder, samt skapar ett förtroende för dina lösningar.
  • Du ska vara engagerad och ha lusten att bli skickligare inom försäljning. I förlängningen är det viktigt att du kan skapa merförsäljning och uppförsäljning.
  • Det är centralt att du har ett +1-tänk, vilket betyder att du gör det lilla extra i alla situationer
  • Du är social, tillmötesgående och har goda kommunikativa förmågor.
  • Du tar ansvar och går till dina uppgifter med självständighet och tro på att du kan hitta bra lösningar på saker och ting.
  • Du är flexibel i din inställning till både kunder, kollegor och uppgifter.
  • Det är en fördel om du har erfarenhet av försäljning och/eller kundservice, men det är inget krav.
Är det dig vi saknar i vårt team?

Låter tjänsten som något för dig och kan du matcha ovanstående erbjuder vi ett spännande och utmanande jobb i en stor och dynamisk möbelhuskoncern där tonen är informell och ambitionerna höga. Förhoppningsvis har du redan blivit nyfiken på jobbet, men vi tycker ändå att du också ska veta att vi bland annat erbjuder dig:
  • Bra pensionsordning
  • Bonusordning
  • Personalrabatt på samtliga kedjor under Lars Larsen Group (ILVA, JYSK, BOLIA, SOFACOMPANY, SENG, Restaurang Tiende i Århus, HimmerLand Spa & Golf Resort).
Skicka in din ansökan och CV genom att klicka på "Ansök". Vi håller intervjuer löpande, så skicka gärna in din ansökan redan idag. Skulle du ha frågor om tjänsten, är du mer än välkommen att kontakta Retail Manager, Per Pedersen på telefonnummer 073-644 30 13 eller på e-postadress pmpe@ilva.se.
Ilva Swe AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 september 2024 (57 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Möbler, sängar, heminredning och mycket mer!

Vi är Sveriges modernaste och mest inspirerande möbel- och heminredningskedja.

Hos oss hittar du alltid ett stort sortiment av bl. a möbler, sängar, trädgårdsmöbler och allt inom heminredning. Vi har något för alla prisklasser, från våra prisvänliga Fast Pris-varor till premiumvaror i modern och exklusiv design.

ILVA är en del av Lars Larsen Group, som också står bakom bl.a. JYSK och Bolia. Butikskedjan startade i Danmark redan 1961, och är nu bland landets främsta kedjor inom möbler och inredning.

ILVA expanderar i Sverige och vi letar efter duktiga och ambitiösa medarbetare som vill följa med på expansionsresan.

Vi utbildar och utvecklar våra medarbetare, och karriärmöjligheterna är oändliga.