Hoppa till innehåll
Lambertsson logotyp

Elektriker Jordbro

Publiceringsdatum
12 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Om rollen
I rollen som elektriker arbetar du självständigt mot våra kunder i bygg- och anläggningsbranschen. I huvudsak sätter du upp tillfällig el på nyetablerade byggarbetsplatser samt montage av belysning, passersystem och larmanläggningar.

Till stor del kommer du vara involverad i projektet Norra Djurgårdsstan vilket är ett ramavtal med Stockholm stad. I övrigt kommer du även arbeta med andra projekt/ service ute hos våra övriga kunder.

I uppdraget ingår även felsökning, reparation och underhåll av vår installation på byggarbetsplatserna. Utöver det kommer du vid behov att arbeta med reparation och underhåll av vår el-materiel på verkstaden tillsammans med övriga kollegor.


Om dig

Vi söker dig som har jobbat minst 5 år som serviceelektriker och som trivs med en omväxlande vardag med mycket kundkontakt och eget ansvar.

Förutom väl utvecklade praktiska kunskaper har du en god förståelse för elsäkerhet samt förstår vikten av att dokumentera ditt arbete.

Du är en noggrann person med yrkesstolthet och du har minst gymnasiekompetens. Auktorisation AL samt erfarenhet av att driva projekt är meriterande.

Du trivs med eget ansvar och vill leverera ett väl utfört arbete. Vidare är du en lagspelare som har lätt för att skapa kontakt och är nyfiken både på människor och att ta till dig ny kunskap.

Du förväntas leverera service och hög kvalitet i ditt arbete och rollen ställer krav på ett flexibelt förhållningssätt och en förmåga att se vad som behöver göras och prioritera därefter.

Du är bilburen i tjänsten vilket innebär att B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Har du frågor eller funderingar kring tjänsterna är du välkommen att kontakta Arbetsledare Daniel Miråå på telefon daniel.miraa@lambertsson.com

Observera att mailen enbart är för frågor, vi tar inte emot ansökningar den vägen!

Välkommen med din ansökan!

Lambertsson, som är ett dotterbolag till Peabkoncernen, är en av Skandinaviens största uthyrare och tjänsteleverantör inom bygg- och industrilösningar. Vi erbjuder totallösningar samt tjänster inom uthyrning, tillfällig-el, bodar och trafikanordningar.

Vi erbjuder en trygg anställning i en organisation som förenar det lilla företagets dynamik med det stora företagets resurser och möjligheter.

Tjänsten är placerad i Jordbro men arbetsområde är Storstockholm.

Lambertsson logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 september 2024 (54 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren