Hoppa till innehåll
Svevia AB logotyp

Entreprenadchef drift & underhåll, Division Drift, Svevia

Publiceringsdatum
05 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi en entreprenadchef till arbetchefsområde Stockholm Söder till vår kommunala verksamhet. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med storföretagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg - med engagemang, samarbete och ansvar.

Ditt uppdrag som Entreprenadchef
Som entreprenadchef kommer du till stor del att vara arbetschefens förlängda arm.

Du kommer att ha personalansvar för 3 platschefer samt 1 projektingenjör inom drift och underhåll som jobbar mot våra kommunala kontrakt. Ditt övergripande ansvar blir att leda, planera och utveckla vår verksamhet inom den kommunala marknaden utifrån uppsatta mål. Målen och strukturen skapas tillsammans med Arbetschefen och ditt uppdrag blir att förverkliga. En självklarhet i rollen är att stötta respektive arbetsplats med den hjälp som efterfrågas. Du kommer att delta i ledningsgruppen och rapportera till Arbetschef. Placering i Norsborg alternativt Skarpnäck.

Vem är du?
För att bli framgångsrik i denna roll ser vi gärna att du har följande:
  • En relevant akademisk bakgrund eller likvärdig arbetslivserfarenhet
  • Vana att leda andra chefer
  • Arbetat med anbudsarbete samt arbete med offentliga upphandlingar
  • Goda kunskaper i entreprenadjuridik
Vi söker dig som förstår affären från ax till limpa inom drift och underhåll. Kunskaper inom ledarskap, ekonomi och branscherfarenhet ser vi som grundläggande krav. Har du erfarenhet av att arbeta i produktion och dessutom erfarenhet av kalkylarbete är det meriterande. Vidare har du bred erfarenhet av att arbeta i olika system och besitter en god datorvana. Du har goda kunskaper i svenska, såväl tal som skrift samt b-körkort.

Personen vi söker föregår med gott exempel och är tydlig och rättvis när situationen kräver det. Du är en person som motiverar och stöttar dina medarbetare. Du har erfarenhet av att arbeta strategiskt och såväl skapa som utveckla strategier. Du är en person som planerar ditt arbete med god framförhållning men följer även upp arbetet på ett metodiskt sätt.

En del av något större
Svevia är i dag Sveriges största driftentreprenör. Inom drift och underhåll sköter vi bland annat sommar- och vinterväghållningen för hälften av statens vägnät. Och många kommuner, privata företag och vägföreningar anlitar oss för att ta hand om deras vägar och utemiljöer.

Hos oss bidrar du till en större helhet. Vi plogar för barnfamiljen som är på väg till fjällen. Vi gör så att näringslivets varutransporter når fram och ser till att gator, torg och parker är rena och snygga. Dessutom skyddar vi liv på vägen genom vårt erbjudande inom trafikanordningar.

Varför Svevia?
Hos oss blir du snabbt en i gänget och vi månar om att vara en arbetsplats för alla. Beslutsvägarna är korta, det är lätt att påverka och göra sin röst hörd.

Vi har karriärvägarna för dig som både vill bli chef och ledare eller vill utvecklas i din befintliga yrkesroll. Det är som lag vi skapar framgång. Det är så vi gör affärer och genererar resultat. Det är så vi får stad och land att fungera. Vill du dela väg med oss?

Ansökan och information
Du ansöker enkelt genom att skicka in ditt CV och svara på några urvalsfrågor. Vår rekryteringsprocess bygger på ett kompetensbaserat arbetssätt, det är en förutsättning för att rekrytera kvalitetssäkert, inkluderande och fördomsfritt. Därför vill vi inte ha ett personligt brev.

Skicka in din ansökan snarast möjligt och som senast den 4 augusti. Denna annons ligger ute under våra semestrar genom detta kan du inte förvänta dig någon återkoppling tidigast v. 32

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterade chef Andreas Jonsson 010 458 12 38. Vid frågor om rekryteringsprocessen vänligen kontakta HRBP Mathilda Törnlöf på 08 764 23 38

Vi har tagit ställning till annonsering, vilket gör att vi inte önskar säljsamtal för ytterligare frågor kring annonsering, rekrytering eller bemanning.

Verksamhetsområde: Drift och underhåll
Platser: Norsborg
Svevia AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 augusti 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är grunden i svensk infrastruktur

Svevia är specialist på att bygga och underhålla vägar, broar, hamnar och annan infrastruktur. Vi banar väg för nya stadsdelar, järnvägar, industri- och energianläggningar. Svevia är igång dygnet runt: vi sopar, plogar och sköter om vägar, gator, torg och tar hand om det gröna runtomkring.

Vi lägger grunden som ger rörlighet och plats åt människor, varor och tjänster. En grund som får stad och land att fungera. En nytta för hela samhället. Alltid med så stor hänsyn som möjligt till människor och miljö.

2022 omsatte Svevia 11,3 miljarder kronor och våra 2 200 medarbetare finns på 100 platser i Sverige. Under senare år har vi även vuxit oss starkare som vägentreprenör i Norge.