Hoppa till innehåll
Granitor Electro logotyp

Montageledare till större industrikund på Lidingö

Publiceringsdatum
10 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.Trivs du med att leda spännande projekt och drivna medarbetare? Lockas du av möjligheten att få vara med och bidra till samhällsutveckling i en industriell miljö? Vi söker nu en montageledare till en industri på Lidingö som vill ansluta till vårt team. Är det dig vi söker?

Arbetsuppgifter
Som montageledare hos oss är du en nyckelperson som tillsammans med projektledare driver projekt ute i produktion. Du har regelbunden kontakt och samverkar med våra kunder och beställare. Du har hand om planering och tilldelar montörer arbetsuppgifter och underlag. Du följer även löpande upp framdriften i projekt och säkerställer utfört montage enligt kvalitetskrav. Dina arbetsuppgifter inkluderar:
 • Ansvar för att egenkontroller utförs och samlas in
 • Att bereda, planera och beställa material till projekt
 • Elsäkerhetsledare i projekt
 • Kvalitetssäkring, dokumentation och uppföljning av projekt
 • Att leda, engagera och motivera medarbetare i projekt
Erfarenhet och kompetens
För att trivas i rollen som montageledare har du en förmåga att samarbeta, skapa goda relationer samt engagemang i en grupp. Du är en person som gärna tar ansvar och kan strukturera och planera ditt arbete väl. Du har en god ekonomisk förståelse och drivs av att nå resultat samt att leverera arbete med god standard och kvalité.

Vi söker dig som liksom oss anser att ledarskap både handlar om att kunna leda sig själv, och samtidigt skapa en verksamhet som får människor runt omkring dig att utvecklas och ges förutsättningar att lyckas. Du har god kommunikativ förmåga och goda kunskaper i svenska såväl i tal som skrift då det behövs i det dagliga arbetet.

Vi söker dig som har:
 • El-utbildning och ECY-certifikat eller motsvarande kompetens
 • Tidigare erfarenhet av att leda andra, ex. ledande montör eller projektledning
 • God datorvana
 • B-körkort
Industrivana är en meriterande.

Övrigt
Som montageledare på Granitor Electro erbjuder vi dig möjlighet till en intressant tjänst och en stimulerade arbetsmiljö. Du välkomnas genom en strukturerad introduktion som speglar den familjära känslan på den lilla avdelningen i det stora bolaget. Förutom att du får branschens bästa kollegor får du också förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag:
 • En spännande miljö och möjligheter till personlig och professionell utveckling inom ett stabilt och expansivt familjeföretag
 • Tillgång till vår förmånsportal Benify med möjlighet till rabatter hos olika aktörer
 • Friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring
 • Möjlighet till förmånliga drivmedelsavtal
 • Arbetstidsförkortning och kollektivavtalade försäkringar med goda villkor för tjänstepension och även extra skydd vid sjukdom, föräldraledighet mm.
Ansökan
Låter det intressant? Skicka in din ansökan omgående då urval sker löpande.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Klicka på länken för att ta del av några av våra medarbetares vardag på Granitor Electro - Jobba på Granitor Electro - Granitor

Vid frågor, vänligen kontakta rekryterande chef Andreas Lundström (se kontaktuppgifter i annonsen).

Ta nu chansen och bli en del av Granitor Electro. Vi ser framemot att höra från dig!
Granitor Electro är ett av Skandinaviens största elteknikföretag. Vårt fokus ligger på entreprenad- och servicetjänster inom fastighet, industri och infrastruktur. Vi är en del av Granitor-gruppen, en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och underhåll samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag.

Granitor Electro hade 2023 en omsättning på 3900 MSEK Sverige
Granitor Electro logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 september 2024 (41 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. Genom den senaste tekniken och branschens bästa yrkesfolk erbjuder vi entreprenad- och servicetjänster inom elinstallation, instrument, fastighetsautomation, hissar, kransystem, kommunikation, säkerhet samt mekaniskt underhåll. Vi är stolta att som en del Granitor företagsgrupp kunna erbjuda många varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklingsmöjligheter för våra anställda, samtidigt som vi har det mindre företagets familjära känsla med god kamratskap och trivsel. Den 12 januari 2022 bytte vi namn från Midroc till Granitor. I över 25 år har vi, tillsammans med kunder och partners, utvecklat hållbara lösningar för samhälle och industri. Vår ambition är att bidra till en bättre framtid - både idag och för kommande generationer.