Hoppa till innehåll
Ramudden AB logotyp

Arbetsledare

Ansök nu
OM TJÄNSTEN
Som Arbetsledare hos oss ansvarar du för att stötta verksamheten i det löpande arbetet på depån och ute på vägen samt ser till så att arbetet blir utfört enligt arbetsberedning. Du arbetsleder och hjälper till att planera och fördela arbetsuppgifter och resurser såsom material, fordon, personal och underentreprenörer tillsammans med Platschef. Du växlar mellan att utföra praktiska arbetsuppgifter som Trafiksäkerhetsarbetare på depån och ute i verksamheten samt administrativt på kontoret.

Tillsammans med dina kollegor hjälper du våra kunder med deras behov av trafiklösningar med fokus på lönsamhet och kundnöjdhet. Du säkerställer att kunden får rätt material och att arbetet faktureras.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning. Vi är en flexibel organisation där alla samarbetar och ställer upp för varandra.

OM DIG
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen samt tidigare erfarenhet av att leda och driva projekt. Som person har du en mycket god problemlösningsförmåga och besitter goda administrativa kunskaper. Du tar för dig och är öppen, nyfiken och gillar utmaningar.

Du trivs med att sätta kunden i fokus och har en utpräglad känsla för service. Du förväntas kunna överblicka flera saker samtidigt och vara bra på att organisera och prioritera i ditt arbete. B-körkort, goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav. Tidigare erfarenhet av arbetsledning är meriterande.

VÅRA KÄRNVÄRDEN
Nära, drivna och omtänksamma

Vi jobbar nära våra kunder och är lyhörda för deras behov. Vi är drivna i vårt jobb och hittar nya smarta lösningar som bidrar till vår ledande ställning i branschen. Vi är omtänksamma och personliga i samarbetet med våra kunder.

DETTA ERBJUDER VI DIG
Som vår nya kollega kan du se fram emot ett framåtblickande företag med stor entreprenörsanda, en stark sammanhållning och en stabil arbetsplats. Vi vet att alla duktiga medarbetare är vår största tillgång. Därför satsar vi extra mycket på kompetensutveckling och fortbildning av alla i personalen.

Vi har även en friskvårdssatsning som vi kallar "Passion for health" med fokus på att vi skall må bra i vardagen, stärka sammanhållningen och leva hälsosammare. Som medarbetare på Ramudden kan du ta del av många olika förmåner inom hälsa, friskvård och fritid.

Läs mer på https://www.ramudden.se/passionforhealth

ÖVRIGT
Vi på Ramudden arbetar för att alla ska komma hem oskadda varje dag och därför ser vi det som en självklarhet att alkohol och droger inte hör hemma på våra arbetsplatser och/eller i trafiken. Vi genomför därför alkohol- och drogtester vid nyanställningar.

Vi välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Rekryteringen sker löpande, välkommen med din ansökan!

Kontakt:
Daniel Ericsson, Regional operativ chef
072-2007180
Daniel.Ericsson@ramudden.se
Ramudden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 augusti 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Ramudden skapar säkra arbetsplatser längs vägarbeten, byggnationer, anläggningar, järnvägar och andra infrastrukturprojekt. Vi erbjuder anpassade lösningar med omtanke om människors trygghet och arbetsmiljö. Vi tillhandahåller utrustning när och där det behövs, utför tjänster på plats samt utbildar våra kunders medarbetare i säkra arbetsplatser. Vi hjälper också till att säkra publika platser. Vårt syfte är att se till att människor kommer hem oskadda varje dag, oavsett om de jobbar på en arbetsplats eller bara passerar den. Vi finns idag på ett 80-tal platser i Norden och Baltikum med runt 1 000 anställda och omsätter cirka 2,4 miljarder SEK per år.

Häng med på vår framgångsresa, vi växer i Stockholmsområdet! Vi söker nu Arbetsledare till flertalet utan våra depåer runt Stockholm. Region Stockholm omfattar orterna Arlandastad, Kungens Kurva, Norrtälje, Solna, Södertälje, Tumba, Täby, Uppsala, Veddesta och Västberga.