Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Digital Ledare Projekt Forsmark till Assemblin

Publiceringsdatum
10 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Söker du en roll där du kan använda din erfarenhet och förmåga av att arbeta i komplexa infrastrukturprojekt och att samordna det digitala arbetet? Vill du arbeta på Nordens ledande installations- och serviceföretag och vara med på ett unikt och spännande projekt? Här får du ta stort ansvar i att säkerställa effektiva digitala arbetssätt!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Assemblin.

Om företaget

Assemblin är ett av Nordens ledande installations- och serviceföretag med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. De utformar, installerar och underhåller tekniska system för el, värme, sanitet och ventilation i kontor, arenor, shoppingcenter, bostäder och industrier. De har en omsättning på cirka 14,6 miljarder SEK och med mer än 7 000 medarbetare på över 100 orter i Norden.

Assemblin har tecknat kontrakt för projekteringsfasen avseende utbyggnation av SFR i Forsmark. På uppdrag av Skanska ska Assemblin delta i projekteringsfasen för utbyggnaden av det befintliga slutförvaret för kortlivat radioaktivt avfall (SFR) i Forsmark. Planeringsuppdragets värde uppskattas till cirka 50 MSEK.

Arbetsuppgifter

Som digital ledare ansvarar du för att leda, styra och samordna de digitala arbetssätten inom projektet. Dina uppgifter inkluderar att leda arbetet med att beskriva digitala arbetssätt och processer, definiera mål och ansvar, samt stödja projektledningen med specialistkompetens inom digital projekthantering. Du säkerställer att det är ett kontinuerligt informationsflöde genom alla projektets skeden. Därtill ansvarar du för att utveckla och säkerställa att de digitala lösningarna fungerar effektivt, inklusive val av plattformar för filhantering och hantering av behörigheter. Tillsammans med digital ledare BIM och projektingenjör tar ni fram och följer upp IT-manualer, Digitala Planer och rutiner för informationssäkerhet och digital projekthantering. Dessutom erbjuder du administrativt stöd till projektorganisationen genom utbildning och problemlösning avseende de digitala lösningarna. Du arbetar på Assemblins kontor i Västberga och rapporterar till projekteringsledaren.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Avslutad universitets-/högskoleutbildning
* Minst 5 års erfarenhet av att arbeta med modellsamordning, meritande om du har arbetat med inom båda bygg och infrastrukturprojekt
* Kunskap om projektering, digitala hjälpmedel, tidsplanering och produktion
* Ledaregenskaper med förmågan att påverka och inspirera andra
* Goda kunskaper i svenska, i tal och skrift
* Erfarenhet av arbete från komplexa infrastrukturprojekt

I rollen ingår samarbete över samtliga av projektets discipliner och faser, vilket kräver utmärkta kommunikationsfärdigheter och förmåga att samarbeta över olika discipliner och team. Vidare har du en analytisk tankeförmåga med en talang för att identifiera effektivisering och innovation i arbetsprocesser. I ditt arbete är du noggrann och metodisk, du är väl medveten om mål och kvalitetsstandard, vilket är något du lägger stor vikt vid att leva upp till.

Övrig information

Start: Efter sommaren
Plats: Västberga Allé, Stockholm (Resor förekommer i tjänsten)
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 september 2024 (48 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.