Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Redovisningskonsult till Actricia Ekonomibyrå

Publiceringsdatum
08 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en nyfiken, engagerad och positiv person med stort intresse för siffror och ekonomi? Vill du dessutom jobba på en byrå där utvecklingsmöjligheter och en trevlig arbetskultur värderas högt? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Actricia Ekonomibyrå erbjuder helhetslösningar inom ekonomi som förenklar sina kunders företagande och ökar deras lönsamhet. Actricia hjälper små och medelstora företag i alla branscher, hela vägen från bolagsstart till hundratals anställda. Actricia har följt många av deras kunder på tillväxtresan från enmansföretag till mångmiljonomsättning. Detta genom att vara en trygg samarbetspartner som ger personlig och engagerad rådgivning.

Hos Actricia får du jobba med spännande och utvecklande uppdrag tillsammans med härliga kollegor och trevliga kunder. Actricia jobbar digitalt och verkar för ett hållbart och modernt arbetssätt. Medarbetarna ses som deras största tillgång och välmående värderas högt. Actricia är övertygande om att god hälsa, stimulerande utvecklingsmöjligheter och en trevlig arbetsplats hjälper deras medarbetare att nå sin fulla potential. Idag är Actricia 10 anställda, varav många är auktoriserade inom redovisning och lön. Actricia är anslutna till Srf konsulterna, Sveriges ledande branschorganisation för redovisning och lön.

Du erbjuds bland annat:

* Ett företag som arbetar aktivt med hälsofrämjande åtgärder som maximalt friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, daglig friskvårdstid på arbetstid, pausprogram på datorerna samt kontorsmassage.
* Löpande kompetensutveckling och trivselskapande aktiviteter.
* Stimulerande utvecklingsmöjligheter.

Om tjänsten:

Actricia växer och behöver nu utöka sin personalstyrka med en Redovisningskonsult! Som Redovisningskonsult arbetar du brett med redovisning och sköter allt från ax till limpa. Arbetet präglas av personlig service, digitalisering och rådgivning.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå utav:

* Faktura och betalningshantering
* Löpande redovisning
* Administration och lönehantering
* Rapportering
* Upprätta bokslut och årsredovisningar
* Inkomstdeklarationer och övriga skattefrågor
* Konsultationer och rådgivning

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att vi på StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen och du får en anställning hos Actricia. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda på kontorstider, med möjlighet till flex och att arbeta på distans vid behov. Tjänsten planerar att starta omgående eller enligt överrenskommelse.

Detta söker vi:

Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper! För att trivas i tjänsten behöver du vara en kommunikativ lagspelare med en stark känsla för service. Kollektiva framgångar är för dig lika viktiga som dina egna. Du besitter en självklar förmåga att sätta kunden i fokus samt strävar målinriktat för att varje kontakt ska uppfattas som ett positivt och professionellt bemötande. Med din prestigelösa inställning trivs du som bäst i en dynamisk och förändringsbenägen miljö med högt i tak. Du är självständig i ditt arbete och räds inte för att ta egna initiativ, det är i stället något som driver och motiverar dig. Givetvis är du noggrann, strukturerad och mån av att ditt arbete håller en hög kvalitet!

Vidare ser vi att du:

* Har en relevant eftergymnasial utbildning
* Har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
* Behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift
* Besitter goda kunskaper i Excel
* Är bekväm med att använda datorn och telefon som främsta verktyg

Passar ovan på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sökord: Redovisningskonsult, Redovisning, Ekonomikonsult, Redovisningsekonom

Sökord: Redovisningskonsult, Redovisning, Ekonomikonsult, Redovisningsekonom
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 juni 2024 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com