Hoppa till innehåll
OIO logotyp

Ekonomiassistent med start omgående

Publiceringsdatum
16 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Nu hjälper vi Septon Electronics att hitta en ekonomiassistent till deras kontor i Billdal! Septon Electronics är en framstående distributör av ljud-, ljus- och bildutrustning som specialiserar sig på professionella lösningar och högkvalitativa varumärken som används världen över. De erbjuder trygghet och kvalitet genom sin omfattande produktportfölj. Nu söker vi dig som har några års erfarenhet inom ekonomi men som är på jakt efter en ny utmaning!

Om tjänsten
På kontoret i Billdal sitter totalt 20 personer varav ni är totalt tre kollegor som jobbar nära varandra i ekonomiteamet. I rollen kommer du att fokusera på leverantörsreskontra, ordermatcha fakturor samt hantera löpande bokföring, bokslut och andra administrativa uppgifter.

I din roll som ekonomiassistent kommer du bland annat arbeta med följande:
  • Ansvar för hela leverantörsreskontraflödet inklusive ankomstregistrering, kontroller mot order, ordermatchning, leverantörsregister och betalningar.
  • Utförande av löpande bokföring.
  • Medverkan i månads- och årsbokslut samt avstämningar och periodiseringar.
  • Övriga administrativa uppgifter såsom hantering av fakturamail och utläggsrapporter.
Om dig
Vi söker dig som har några års erfarenhet inom ekonomi och gärna med likartade arbetsuppgifter. Vidare söker vi även dig med utbildning inom ekonomi på eftergymnasial nivå. Du besitter god systemkännedom och vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av Ascendo Invoice, Visma och SAP Business One. Du har flytande kunskaper i svenska och engelska.

Som person tror vi att du noggrann, driven och nyfiken på att lära dig. Då du sköter leverantörsreskontran för bolag i Sverige, Norge och Danmark behöver du vara kommunikativ och ha god förmåga att hantera parallella projekt och samtidigt hålla god struktur-

Om anställningen
Tjänsten är initialt ett konsultuppdrag via OIO med goda möjligheter till förlängning

Start: omgående

Omfattning: heltid, kontorstider

Placering: Billdal med möjlighet att arbeta hemifrån vid behov

Lön: Fast månadslön

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om OIO
Vår passion är att hjälpa dig till rätt roll och arbetsplats. Vi är samtidigt medvetna om att du är kräsen och väljer med omsorg inför nästa karriärsteg, det skulle vi också göra. Därför arbetar vi dedikerat i rekryteringsprocessen för att lära känna dig och dina ambitioner. Vi tror nämligen att människor på rätt plats har större chans att nå sin fulla potential. Genom schyssta, okrångliga anställningsvillkor samt ett närvarande ledarskap arbetar vi därefter aktivt med ditt engagemang och din utveckling. På så vis strävar vi efter att bli en självklar karriärpartner för dig. We are as picky as you are.
OIO logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 juni 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren