Hoppa till innehåll
OIO logotyp

Nyexaminerad redovisningskonsult till MOORE

Ansök nu
Nu söker MOORE en ytterligare redovisningskonsult/redovisningsekonom till ett av våra två kontor i Göteborg med start i juni. Vi söker i första hand en nyutexaminerad redovisningskonsult med relevant högskole- eller eftergymnasial utbildning. Hos MOORE erbjuds du en arbetsplats som värdesätter trevlig arbetsmiljö, bra balans mellan arbete och privatliv med många interna karriärvägar du kan ta för din personliga utveckling. Välkommen in med din ansökan!

Om tjänsten
MOORE söker nu en redovisningskonsult. Arbetet utförs både på MOOREs och kundernas kontor, med en flexibilitet att även arbeta delar av arbetsveckan hemma. Utöver att arbeta med löpande bokföring, löne-samt momsredovisning, enklare månads- och årsbokslut, skattedeklarationer så kommer du också med tiden bistå med upprättande av årsredovisningar samt enklare rådgivning.

Hur du utformar ditt dagliga arbete, vilka ansvar och projekt du tar dig an och de mål du vill uppnå har du möjlighet att själv påverka baserat på din personliga ambition och utvecklingskurva.

Sammanfattningsvis kommer en vanlig arbetsvecka att innefatta följande arbetsuppgifter:
 • Löpande bokföring
 • Löneredovisning
 • Skatt/deklaration
 • Månads- och årsbokslut
 • Årsredovisningar
Vi söker dig som
 • Har en relevant högskole- eller eftergymnasial utbildning inom ekonomi med inriktning mot redovisning.
 • Har flytande svenska i tal och skrift.
 • Talar och skriver flytande engelska då bolaget även arbetar med internationella kunder.
Som person tycker du om och är duktig på att bygga goda relationer. Du trivs i en roll där du har dagligt utbyte med kunder och kollegor som du jobbar tätt ihop med. Du har lätt för att arbeta mot uppsatta mål i såväl grupp som självständigt. För att lyckas krävs att du har en analytisk förmåga, vågar ta egna initiativ för att komma framåt i dina kundprojekt samt tar stort ansvar för att avsluta det du påbörjat.

Om MOORE
MOORE är en byrå med hög ambitionsnivå och många intressanta kunder inom olika branscher med varierande storlek. Kunderna är framför allt medelstora ägarledda bolag, men här får du även arbeta med större företag. Bolaget är en entreprenörsorienterad och platt organisation med fokus på engagemang, personlig service och kvalitet. Hos oss får du tidigt möjlighet att ta ett stort eget ansvar och påverka ditt arbete. Vår verksamhet präglas av goda relationer och delaktighet. Vi eftersträvar en hög grad av teamkänsla där kunskapsutbytet ska vara enkelt.

Då våra medarbetare är vår största tillgång satsar vi på individuell utveckling och du kommer att få ta del av ett gediget utbildningspaket. Vi är idag ca 120 personer i Sverige som arbetar inom affärsområdena revision, redovisning och skatt varav ungefär 30 personer på vårt kontor på Första Långgatan 30 i centrala Göteborg med direkt närhet till spårvagnstrafik samt övrig kollektivtrafik.

Om anställningen
Tjänsten är en direktrekrytering där du blir anställd hos MOORE.
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Juni 2024
 • Placering: Göteborg, Första Långgatan 30, flexibelt hemarbete 2 dagar/vecka
 • Kontaktperson: Elsa Jonasson
 • Lön: Fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om OIO
Vår passion är att hjälpa dig till rätt roll och arbetsplats. Vi är samtidigt medvetna om att du är kräsen och väljer med omsorg inför nästa karriärsteg, det skulle vi också göra. Därför arbetar vi dedikerat i rekryteringsprocessen för att lära känna dig och dina ambitioner. Vi tror nämligen att människor på rätt plats har större chans att nå sin fulla potential. Genom schyssta, okrångliga anställningsvillkor samt ett närvarande ledarskap arbetar vi därefter aktivt med ditt engagemang och din utveckling. På så vis strävar vi efter att bli en självklar karriärpartner för dig. We are as picky as you are.
OIO logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 juni 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren