Hoppa till innehåll
OIO logotyp

Ekonomiassistent till deltidsjobb vid sidan av studier

Publiceringsdatum
16 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Om tjänsten:
Vår kund arbetar inom fastighetssektorn där man förvaltar lägenheter runtom i landet. I Göteborg sitter ekonomiavdelningen som söker extra hjälp någon dag i veckan i gruppen som hanterar leverantörsreskontra. För dig som är ekonomistudent och söker en deltidstjänst en till två dagar i veckan framöver är detta en fantastisk möjlighet till att skaffa relevant erfarenhet, men också komma till ett bolag med fin sammanhållning.

Avdelningen är totalt ett 20-tal medarbetare som arbetar med både kund- och leverantörsreskontra. I denna roll blir ditt fokus leverantörsreskontra där man hanterar en stor volym fakturor dagligen. Teamet behöver extra stöttning med detta flödet där det framför allt är extra mycket att göra vid månadsslut. Med tiden kan det också bli aktuellt att stötta i bokslutsarbetet man gör månadsvis samt andra administrativa uppgifter som registervård.

Sammanfattningsvis arbetar du med att:
  • Sköta fakturaflödet för leverantörsreskontra
  • Stötta i månadsbokslut
  • Administrera leverantörsregister
Vi söker dig som:
  • Studerar ekonomi på universitetsnivå med minst ett år kvar av dina studier
  • Har flytande svenska i tal och skrift samt god engelska
  • Har god kunskap i Office-paketet där främst Excel är viktigt
För att lyckas och trivas i denna roll behöver du ha ett genuint intresse för ekonomi och fakturaprocesser. Du vill lära dig och tar egna initiativ för att både driva din utveckling framåt samt bidra till teamets arbete. Att ha en stor nyfikenhet och att våga ta plats samt fråga efter mer ansvar välkomnas stort och är en förutsättning för att nå framgång.

Om kundföretaget:
Bolaget sitter centralt i Göteborg och öppet landskap och en kultur som präglas av gemenskap och högt engagemang. Det finns alltid någon att fråga och man har även tagit fram ett stort antal manualer och lathundar för att underlätta i det dagliga arbetet. För dig som är i början av din karriär och vill ta ett kliv ut i arbetslivet kommer du till en plats där du kan få lära dig och ha kul på vägen.

Om anställningen:
Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd hos oss på OIO.

Övrig information:
  • Omfattning: Heltid, 8-17
  • Start: Omgående
  • Placering: Göteborg
  • Kontaktperson: Dino Segetalo
  • Lön: fast månadslön, marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om OIO:
Vår passion är att hjälpa dig till rätt roll och arbetsplats. Vi är samtidigt medvetna om att du är kräsen och väljer med omsorg inför nästa karriärsteg, det skulle vi också göra. Därför arbetar vi dedikerat i rekryteringsprocessen för att lära känna dig och dina ambitioner. Vi tror nämligen att människor på rätt plats har större chans att nå sin fulla potential. Genom schyssta, okrångliga anställningsvillkor samt ett närvarande ledarskap arbetar vi därefter aktivt med ditt engagemang och din utveckling. På så vis strävar vi efter att bli en självklar karriärpartner för dig. We are as picky as you are.
OIO logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 september 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren