Hoppa till innehåll
Jerrie AB logotyp

Redovisningsekonom till Castra Group, Göteborg

Publiceringsdatum
16 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Castra är mer än bara ett konsultbolag - vi är en serviceorganisation som erbjuder unika utvecklingsmöjligheter och flexibilitet för våra konsulter där vår filosofi präglas av frihet, utveckling och en stark känsla av gemenskap.

På Castra tror vi på att ge människor möjligheter och vi ger alla våra anställda chansen till delägarskap. Hos oss är varje individ värdefull och vi strävar efter att skapa en arbetsplats där varje röst hörs och varje person kan blomstra.

Vi är ett Gasell- och Karriärföretag som stoltserar med stark tillväxt och en fantastisk arbetsmiljö. Vi har varit certifierade av Great Place To Work sedan 2017 och utsågs till Sveriges bästa arbetsplats bland stora bolag 2024!

Vill du arbeta på en plats där du verkligen trivs och kan utvecklas? Välkommen till Castra!

Din roll som Redovisningsekonom på Castra

Som redovisningsekonom hos oss på Castra kommer du att ha en varierad roll med både mycket frihet och ansvar. Du arbetar självständigt med redovisning och rollen innefattar allt från löpande bokföring och fakturering till att delta i månads- och årsbokslut.

Du kommer att ingå i ett engagerat team där vi hjälps åt och arbetar nära tillsammans. Vi tror på att skapa en arbetsmiljö där frihet under ansvar och en stark känsla av gemenskap är centrala.

I denna dynamiska roll ansvarar du för att:
  • I regionala konsultbolag upprätta fakturor, administrera utlägg, reseräkningar och traktamenten samt säkerställa korrekt löpande bokföring och lönehantering med stöd av redovisningsbyrå
  • I mindre bolag självständigt hantera redovisningen inklusive löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra, avstämningar samt månads- och årsbokslut
  • På koncernnivå ansvara för kundreskontra med kravhantering och bevakning av kunder, pensioner, förmånsbilar, diverse rapportering till myndigheter och kunder samt delta i månadsbokslut
  • Samarbeta nära med kollegor för att säkerställa korrekta ekonomiska rapporter
  • Delta i förbättringsprojekt och effektivisera ekonomiska processer
Vem vi söker

Vi söker dig som är glad, positiv och engagerad med en vilja att lära och utvecklas. Du är prestigelös, ansvarsfull och har en stark förmåga att arbeta både självständigt och i team. Vi ser gärna att du har:
  • Minst 2 års arbetserfarenhet från en liknande roll
  • Goda kunskaper inom redovisning och svenska skatteregler
  • Förmåga att uttrycka dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift
  • Goda kunskaper i Excel
  • Vana vid att arbeta självständigt
Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av:
  • Ekonomi inom bemanning/konsultverksamhet
  • Affärssystemen PE Accounting, Fortnox och Visma E-ekonomi
  • Lönehantering och HR-frågor
  • Tidigare helhetsansvar för redovisning i mindre bolag
Dina personliga egenskaper värdesätter vi högt. Du trivs i en miljö med högt tempo samt där noggrannhet är en del av vardagen, och där du navigerar smidigt även i de mest hektiska situationerna och får saker att hända. Med ett hjärta som klappar för att utveckla och förbättra ekonomiska processer, vågar du ta dig an utmaningar med öppna armar. Din förmåga att kommunicera effektivt är en av dina styrkor och kombineras med din genuina passion för både människor och ekonomi.

Hos oss på Castra får du möjligheten att vara en del av en miljö där din drivkraft och ditt engagemang verkligen gör skillnad.

Bra att veta
  • Placeringsort: Citygate i Gårda, Göteborg
  • Du rapporterar till Redovisningschef Jenny Holm
Ansök idag!

I den här rekryteringen samarbetar Castra med Jerrie. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sofia Hallberg på 076-341 22 72, sofia.hallberg @flipr.se. Vi jobbar med löpande urval och intervjuer så vi ser gärna din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram mot din ansökan!
Jerrie AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 september 2024 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Castra är en konsultgrupp inom IT och management. Vi ser oss själva som en elite squad som samlar de vassaste och mest erfarna konsulterna, helt enkelt för att det är hos oss de får ut maximalt i både kapacitet och livskvalitet. Vår grundfilosofi bygger på entreprenörskap och gemenskap. Vi erbjuder unika utvecklingsmöjligheter och flexibilitet för våra konsulter. Vi har varit certifierade av Great Place to Work® sedan 2017 och utsågs till Sveriges bästa arbetsplats bland stora bolag 2024.

Castra är ett Gasell- och Karriärföretag med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm, Malmö, Linköping, Norrköping, Örebro, Jönköping och Sundsvall. Mer information om Castra-koncernen hittar du på vår hemsida www.castra.se.