Hoppa till innehåll
Jerrie AB logotyp

Ekonomiassistent till Tamro, Göteborg

Publiceringsdatum
19 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du en engagerad och initiativrik person som trivs med att samarbeta för att nå resultat? Vi på Tamro söker nu en ekonomiassistent med särskilt fokus på kundreskontra, där din noggrannhet och drivkraft kan göra skillnad.

Du får möjlighet att vara en del av ett internationellt bolag där du spelar en nyckelroll i hanteringen av vårt omfattande fakturaflöde Rollen innebär ett varierande och ansvarsfullt arbete där du har många kontaktytor, både inom Tamro och med våra externa partners. Här får du även chansen att arbeta i en miljö där dina idéer för förbättring och effektivisering uppmuntras och värderas.

Denna tjänst ingår i vårt avräkningsteam, som idag består av 6 kollegor som dagligen samarbetar inom områdena kundreskontra, leverantörsreskontra och affärsavräkning.

Exempel på arbetsuppgifter
  • Kreditbedömning och daglig bevakning av förändringar i kreditbetyg
  • Daglig hantering av inbetalnings- och faktureringsfiler
  • Aktivt kontakta kunder och jobba proaktivt
  • Avstämning av kundreskontra och förskottskunder
  • Proaktivt jobba med förbättring och effektivisering
Vem är du

Som person är du nyfiken och driven och trivs när du får göra det lilla extra för dina kollegor och kunder. Du vill prestigelöst samarbeta med dina kollegor och sprida din positiva energi i teamet. Då rollen innebär många kontaktytor både externt och internt är det viktigt att du är utåtriktad och orädd i din kommunikation. Att få vara med att hitta förbättringar i de egna arbetsuppgifterna ser du som en självklarhet. Du är en analytisk person som gillar ordning och struktur.

För att lyckas i denna roll ser vi gärna att du har en gymnasieutbildning alternativt YH inom ekonomi och haft möjlighet att jobba ett par år på en ekonomiavdelning som gör att du känner dig trygg med grunderna i löpande ekonomiarbete. Vårt koncernspråk på Tamro är engelska, så du behöver, förutom svenska, även behärska engelska obehindrat i såväl tal som skrift. Du har lätt för att lära dig nya system, vi jobbar i SAP, och även goda Excelkunskaper.

Vad vi erbjuder
Hos oss på Tamro får du möjlighet att vara en del av ett företag som verkligen gör skillnad i samhället. Vår verksamhet vilar på kärnvärden som: Kundfokus, Ansvar och Samarbete. Vi tror på att investera i våra medarbetare och erbjuder en arbetsplats med ett hållbart arbetsliv och personlig och professionell utveckling.

Detta är en direktrekrytering som inleds med 6 månaders provanställning.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Tamro med Jerrie. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Kvist på karin.kvist@jerrie.se

Välkommen med din ansökan, annonsen är öppen tills tjänsten är tillsatt men ser gärna din ansökan så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.
Jerrie AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 september 2024 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Ett livsviktigt uppdrag

Vi äger inte några apotek - eller några läkemedel för den delen. Det vi däremot har är 100 års erfarenhet av att arbeta med allas bästa för ögonen.I vårt livsviktiga uppdrag strävar vi alltid efter att finnas där för de som behöver oss mest. Och vår roll som en oberoende aktör bidrar till att skapa en både säker och jämlik tillgång till läkemedel - idag och imorgon.

Tamro är en del av PHOENIX Group, en familjeägd europeisk koncern med 48 000 anställda i 29 länder och 224 distributionscentraler. I Sverige är vi 800 medarbetare. Detta ger oss tillgång till ett unikt nätverk för att dela kunskap, utbyta erfarenheter och initiera värdeskapande partnerskap. Läs mer på Tamro.se