Hoppa till innehåll
OIO logotyp

Ekonomiassistent

Publiceringsdatum
14 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
OIO söker tillsammans med vår samarbetspartner en driven ekonomiassistent för ett spännande uppdrag inom kundreskontra, med fokus på flödena inom e-handel. Tjänsten är placerad hos vår kund som erbjuder en dynamisk och utvecklande arbetsmiljö. Vi söker dig som trivs med att arbeta i team och har ett öga för detaljer, samtidigt som du är engagerad i att skapa effektiva ekonomiska flöden. Du kommer att ingå i ett kompetent och sammansvetsat team där samarbete och hög arbetsmoral står i centrum.

Om tjänsten
Som ekonomiassistent kommer du att vara en central del av redovisningsavdelningen, med fokus på kundreskontra och e-handelsflöden. Du kommer att arbeta med både privat- och företagskunder i flera olika system och plattformar. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar att bokföra inbetalningar, göra noggranna avstämningar mellan avräkningar och försäljning, samt hantera krediteringar och omfaktureringar. Du kommer även att stödja kundservice med kundrelaterade frågor och bistå med arbete inom leverantörsreskontra vid behov.

Vi söker dig som
  • Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och förståelse för ekonomiska flöden.
  • Har erfarenhet av redovisning och är van vid att arbeta i flera olika system och plattformar.
  • Har goda kunskaper i Excel och är bekväm med att hantera stora mängder data.
  • Kommunicerar obehindrat på svenska, både i tal och skrift.
Vi söker särskilt en person som är målmedveten, ordningsam och ansvarstagande. Du är en lagspelare med god samarbetsförmåga och en stark drivkraft att leverera resultat. Du trivs i en roll där du får kombinera noggrannhet med ansvarstagande och samarbete.

Om anställningen
Detta är ett konsultuppdrag med anställning hos OIO med start omgående eller efter överenskommelse. Uppdraget sträcker sig initialt över 6 månader med chans till förlängning givet att samtliga parter är nöjda med samarbetet.
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Omgående
  • Placering: Gårda, Göteborg
  • Lön: Fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om OIO
Vår passion är att hjälpa dig till rätt roll och arbetsplats. Vi är samtidigt medvetna om att du är kräsen och väljer med omsorg inför nästa karriärsteg, det skulle vi också göra. Därför arbetar vi dedikerat i rekryteringsprocessen för att lära känna dig och dina ambitioner. Vi tror nämligen att människor på rätt plats har större chans att nå sin fulla potential. Genom schyssta, okrångliga anställningsvillkor samt ett närvarande ledarskap arbetar vi därefter aktivt med ditt engagemang och din utveckling. På så vis strävar vi efter att bli en självklar karriärpartner för dig. We are as picky as you are.
OIO logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 september 2024 (31 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren