Hoppa till innehåll
Jerrie AB logotyp

Sensortekniker till LIMAB, Göteborg

Publiceringsdatum
06 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Om tjänstenSom Sensortekniker ingår du i vår produktionsavdelning och kommer jobba med planering och tillverkning av våra produkter med ett huvudsakligt fokus på våra sensorer. Tjänsten innefattar:
  • Montering och sammansättning
  • Limning
  • Lödning
  • Initialisering av kretskort
  • Injustering och kalibrering
  • Kontroll och sluttest
  • Uppföljning och återrapportering
  • Bygg och sluttest av projektorders
Du utgår från LIMAB:s huvudkontor i Almedal och rapporterar till produktionschef, Ingvar Band.

Vi söker dig somhar en teknisk utbildning från gymnasiet eller yrkeshögskola inom el-tele, el-automation eller motsvarande. Vi ser gärna att du har ett par års arbetslivserfarenhet från en liknande roll och du förstår dig på optik och finmekanik. Du kan läsa och förstå ritningar, elscheman och tekniska instruktioner och har goda datorkunskaper. Du är obehindrad i engelska språket i skrift. Du har ESD-utbildning och lödcertifikat. Om du kan hantera mätinstrument är det ett stort plus.

För att trivas i den här rollen ser vi att du är en noggrann, ansvarsfull och kommunikativ person som gärna tar egna initiativ. Du trivs i en roll där du får växla mellan att jobba självständigt och att samarbeta tillsammans med dina kollegor.

Vi erbjuder dig
möjlighet att få ta ett stort eget ansvar och du kommer få jobba med spännande teknik och resa till kunder över hela världen. Vi har ett gott anseende i branschen, starka värderingar och en härlig laganda. Vi är under stark tillväxt.

Din ansökan
I den här rekryteringen samarbetar LIMAB med Jerrie. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Jonna Berglöv på jonna.berglov@jerrie.se. Du ansöker med bifogat CV på jerrie.se. Urval sker löpande så ett tips är att söka tjänsten så snart som möjligt, dock senast den 27 maj.
Jerrie AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 maj 2024 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

LIMAB utvecklar, tillverkar och säljer beröringsfri mätutrustning baserad på laserteknologi till industriella applikationer. Försäljningen har ett stort internationellt fokus med en exportandel om ca 90%. Företaget är ett av de ledande inom sitt område med dotterbolag i USA, Tyskland och Storbritannien. LIMAB ingår sedan 2021 i koncernen Dacke Industri, ett Nordstjernan-bolag.