Hoppa till innehåll
Jerrie AB logotyp

Teknisk support till Tapflo, Göteborg

Ansök nu
Tapflo är ett svenskt ledande företag inom pump- och processlösningar, som levererar högkvalitativa produkter och skräddarsydda lösningar till kunder över hela landet. Vi är en pålitlig partner som strävar efter att uppfylla och överträffa våra kunders förväntningar genom innovativa och effektiva flödeslösningar. Placering för rollen är på Tapflos huvudkontor i Kungälv. Du rapporterar till Försäljningschef.

Om rollen
Vi söker en serviceinriktad Teknisk Produktspecialist som kommer att spela en central roll i att stötta våra utesäljare och säkerställa att våra kunder får de bästa pump- och processlösningarna för sina behov. I den här rollen kommer du att arbeta nära våra utesäljare för att erbjuda teknisk support, resonera kreativt och ta fram skräddarsydda lösningar åt våra kunder.

Ansvarsområden
  • Erbjuda teknisk support och expertis till våra utesäljare i val av pumpar och tillbehör
  • Ta fram skräddarsydda lösningar och offerter för våra kunder, inklusive kontakter med leverantörer och fabriker vid behov
  • Samarbeta med säljteamet för att hantera komplexa tekniska frågor och utmaningar
  • Administrativa uppgifter såsom offerthantering och hantering av prislistor
  • Delta vid behov i kundmöten tillsammans med utesäljarna, särskilt vid större projekt
Din erfarenhet
Du har erfarenhet från tillverkande industri och har god grundläggande förståelse för roterande utrustning, pumpar, motorer, växlar och flödeslösningar. Vi tror att du har haft en roll som underhållsplanerare, underhållsmekaniker, teknisktunderhåll och/eller erfarenhet som teamledare/innesäljare/support eller likande. Vidare är du administrativt kunnig med erfarenhet av att använda affärssystem som SAP eller Visma. Du har en god kommunikationsförmåga på svenska och engelska. Teknisk utbildning är meriterande, särskilt inom ingenjörsområdet.

Om dig
Du har ett starkt intresse för för teknik och mekanik och du trivs med en roll där du får analysera och ta fram de bästa lösningarna för säljare och kund. Du är kommersiell och trivs med en koordinerande funktion i organisationen med flertalet kontaktorer internt och extern. Som person är du en lagspelare med prestigelös och ödmjuk attityd. Du arbetar noggrant och proaktivt och är lösningsfokuserad med förmåga att hantera komplexa förfrågningar.

Vad Tapflo erbjuder dig
Du blir en del av ett växande, generöst familjeföretag där möjligheterna är många och stämningen mellan kollegorna är varm och familjär. Vi erbjuder ett fritt och flexibelt arbete i en spännande, internationell organisation. Hos oss får du möjlighet att arbeta i ett innovativt företag som ser sina medarbetare som den största framgångsfaktorn. Vi erbjuder konkurrenskraftig, marknadsmässig lön och generösa förmåner. Vi har t.ex. årliga resor och ett generöst friskvårdsbidrag.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Tapflo med Jerrie. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Frida Dire på frida.dire@jerrie.se eller 0703 001016. Du ansöker med bifogat CV på jerrie.se. Urval sker löpande så ett tips är att söka tjänsten så snart som möjligt, senast den 26 maj.
Jerrie AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 maj 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Tapflo levererar pumpar för effektiv och säker vätskehantering inom modern kemi-, livs- och läkemedelsproduktion. Vi är Europas ledande tillverkare av tryckluftsdrivna membranpumpar och är etablerade i Sverige sedan 1980. Tapflo har idag säljkontor i drygt 30 länder och distribuerar till ca 75 länder på alla kontinenter. Vi är 19 anställda i Sverige och huvudkontoret ligger i Kungälv, där vi även har lager och serviceverkstad.