Hoppa till innehåll
Jerrie AB logotyp

Systemtekniker till LIMAB, Göteborg

Publiceringsdatum
30 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Om tjänsten
Som Systemtekniker ingår du i vår produktionsavdelning och kommer tillhöra ett team som tillverkar LIMAB:s produkter och mätsystem. Tjänsten innefattar:
  • Byggnation och sammansättning, mekanisk och elektriskt.
  • Installation och parametrering av mjukvaror, både externa och LIMAB:s egna.
  • Apparatskåpsbyggnation
  • Injustering och kalibrering
  • Kontroll, felsökning och sluttest
  • Uppföljning och återrapportering
Du utgår från LIMAB:s huvudkontor i Almedal och rapporterar till produktionschef, Ingvar Band. Vi söker dig som har en teknisk utbildning från gymnasiet eller yrkeshögskola inom el, el-automation, mekatronik eller motsvarande. Vi ser gärna att du har ett par års arbetslivserfarenhet från en liknande roll. Du kan läsa och förstå ritningar, elscheman och tekniska instruktioner och har goda datorkunskaper. Du är obehindrad i engelska språket i tal och skrift. Om du kan hantera mätinstrument och innehar truck- och traverskort är det ett stort plus.

För att trivas i den här rollen ser vi att du är en noggrann, ansvarsfull och kommunikativ person som gärna tar egna initiativ. Du trivs i en roll där du får växla mellan att jobba självständigt och att samarbeta tillsammans med dina kollegor.

Vi erbjuder dig
möjlighet att få ta ett stort eget ansvar och du kommer få jobba med spännande teknik. Vi har ett gott anseende i branschen, starka värderingar och en härlig laganda. Vi är under stark tillväxt.

Din ansökan
I den här rekryteringen samarbetar LIMAB med Jerrie. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Jonna Berglöv på jonna.berglov@jerrie.se. Du ansöker med bifogat CV på jerrie.se. Urval sker löpande så ett tips är att söka tjänsten så snart som möjligt, dock senast den 20 maj.
Jerrie AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 maj 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

LIMAB utvecklar, tillverkar och säljer beröringsfri mätutrustning baserad på laserteknologi till industriella applikationer. Försäljningen har ett stort internationellt fokus med en exportandel om ca 90%. Företaget är ett av de ledande inom sitt område med dotterbolag i USA, Tyskland och Storbritannien. LIMAB ingår sedan 2021 i koncernen Dacke Industri, ett Nordstjernan-bolag.