Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
21 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Elektriker till Kungälv

Vi söker dig som vill vara med i vårt team där service och kundnöjdhet står i fokus. Zeppelin Energy Rental erbjuder en varierande roll som elektriker där du får möjlighet att påverka och blir en viktig person för vår serviceverksamhet. Vår verkstad ligger i Kungälv, som också blir din utgångspunkt.

Vi erbjuder
Ett roligt och varierande jobb som elektriker på en arbetsplats med god gemenskap och fin sammanhållning. Du får möjlighet att representera ett av världens starkaste varumärken (Caterpillar).

Vad har Roland Zeleszko, Yard based Engineer, att säga om tjänsten och företaget?

"2016 blev jag inhyrd för att hjälpa till på ett jobb på Zeppelin, men jag trivdes så pass bra att jag valde att stanna. Än idag trivs jag väldigt bra och vi får bra förutsättningar för att sköta vårt jobb. Vi har en bra sammanhållning där vi hjälps åt att lösa problem och arbetsuppgifter. Dagarna och arbetsuppgifterna bjuder på stor variation och jag får lära sig nya saker hela tiden."

Arbetsbeskrivning
Som elektriker hos oss arbetar du mestadels med service, underhåll och installation av våra generatorer, transformatorer, lastbanker och andra tillbehör. Du får även lära dig att arbeta med kylmaskiner, värmepannor och övriga maskiner för vår uthyrningsverksamhet. Din arbetsdag blir mångfacetterad när du växlar mellan att utföra felsökning samt genomföra reparationer och installationer. Arbetet utförs på plats i verkstaden i Kungälv samt ute hos kund i närområdet såväl som runt om i Sverige.

Din profil
Till rollen som elektriker söker vi dig som har en teknisk gymnasieexamen alternativt tidigare har arbetat som elektriker eller servicetekniker. Du har ett stort intresse för el och du kan självständigt prioritera och driva ditt eget arbete. Som person är du noggrann, ordningsam, flexibel, serviceinriktad och trivs med att jobba med problemlösning.

Vidare ser vi även att du har:

  • God datorvana
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Erfarenhet av arbete med elektriska installationer

Det är meriterande om du har:

  • Elcertifikat (begränsade elbehörighet eller liknande)
  • Kunskap om kylmaskiner eller innehar kylcertifikat
  • Arbetat med uthyrningsverksamhet

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Cassandra Åkerblad, 0720-708970, och Josefine Petersson, 0702-501429, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Zeppelin Energy Rental är en av Sveriges ledande leverantörer av hyrlösningar för kraftförsörjning och temperaturkontroll. Men framför allt är vi en grupp individer som bidrar med vår personliga och professionella energi till varje projekt runt om i Sverige. Vi är alla engagerade experter som vill veta allt och inte tar något för givet.

Mer information finns på https://zeppelin-cat.se/energy-rental/

Zeppelin Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 juni 2024 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialister på rekrytering och search av ledare och specialister inom engineering, tech och IT. Vi hjälper tekniska specialister ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp.
https://register.masterhelp.se/candidate/signup