Hoppa till innehåll
Ansök nu

Säljare till Göteborg

Vi söker en hungrig säljare som vill vara med och driva Corema Fasteners fortsatta utveckling. Vi är en del av Corema Gruppen, och vill med hjälp av dig utöka vår kundbas i Sverige.

Om tjänsten
På Corema Fasteners är vi ett starkt team på fem personer som nu ska förstärkas med en ny kollega. Som säljare blir du den drivande kraften som initierar nya kontakter i Sverige och arbetar långsiktigt med att bibehålla dem. 

Vi söker en relationsstark utesäljare som inledningsvis kommer lägga stort fokus på nykundsbearbetning inom produktion och industri. Du säljer in våra kundanpassade lösningar inom fästelement och ansvarar för hela säljprocessen från start till mål. Genom god service, tydlig kommunikation och en lyhördhet för kundens behov arbetar du med att bygga långsiktiga kundrelationer.

Till din hjälp har du teamet som hjälper till i processen. Vi ser gärna att du utgår från vårt kontor i Partille när du inte är ute hos kunder, men det är inget krav för att söka tjänsten.

Vad har Andreas Fhager, Managing Director, att säga om hur det är att jobba på Corema? 

"Den stora utmaningen i säljrollen är att ta nya kunder, men det tror jag är den stora utmaningen vilket bolag du än börjar på. Ser man nykundsbearbetning som en utmaning och man sporras av den utmaningen så är Corema ett fantastiskt bra bolag att arbeta på."

Läs mer om vad Andreas och hans kollegor har att säga om tjänsten och företaget.

https://career.masterhelp.se/corema

Vi erbjuder
Som säljare hos Corema Fasteners kommer du in i ett ungt och drivet team i ett bolag där resurser finns för att du ska kunna nå de mål som vi tillsammans sätter upp. Vi på Fasteners är i uppbyggnadsfas och du får möjlighet att vara med och påverka i vår tillväxtresa. Du arbetar med frihet under ansvar och planerar dina dagar utifrån dina och kundens förutsättningar. Vi sitter i nyrenoverade lokaler sedan 2024.

Din profil
Du som söker rollen som säljare är självgående med ett stort driv och förståelse för att nykundsbearbetning kan ta tid. Du behöver därmed tålamod för längre processer. Vi besitter kunskapen inom fästelement, så kunskap inom detta är inte ett krav.

Vi söker dig som även är serviceminded, initiativtagande och älskar att vara ute bland kunder och skapa affärer. Du trivs med och drivs av att arbeta mot uppsatta mål och budget och räds inte för att skapa kontakter internt och externt.

Vi tror att du som söker:

  • Har erfarenhet av försäljning (gärna inom bygg, produktion eller industri)
  • Har möjlighet att resa i tjänsten
  • Är en hungrig relationsbyggare
  • Älskar att göra affärer
  • Är en lagspelare
  • Är driven, flexibel och ansvarstagande
  • Har B-körkort
  • Har grundläggande kunskaper i Office-paket

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Kim Storm. Du når Kim på 031-7045182

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Corema Fasteners - bolaget med en bred kompetens och mångårig erfarenhet av fästelement. Rätt komponent till din konstruktion hittar du hos oss. Corema Fasteners är specialiserat inom allt som har med fästelement till industri och verkstad att göra. I Corema Fasteners sortiment hittar du allt från standardartiklar för skruvar, brickor och muttrar men även specialanpassade produkter efter kundens behov. Med kundanpassade förpackningar och leveranser garanterar vi att rätt antal komponenter levereras i rätt tid. Erfarna medarbetare som prioriterar personlig service och teknisk support - det får du med Corema Fasteners som partner.

Corema Fasteners, ett av de nyaste benen i Corema Gruppen. Bolaget startade i slutet av 2021 och har idag 5 anställda med en omsättning på 24,5 MSEK år 2023. Tillsammans med våra andra två bolag, Corema Svets & Industriprodukter och Corema Sundsvall har vi en omsättning på 156 MSEK år 2023, samt en personalstyrka på totalt 26st. Idag sitter vi tillsammans med Corema Svets & Industriprodukter i våra nyrenoverade lokaler på Laxfiskevägen i Partille, där både kontor och lager håller till.

Corema Fasteners logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 juni 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup