Hoppa till innehåll

Projektledare inom miljöteknik och avfallshantering ♻️

Publiceringsdatum
09 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om tjänsten

Som Projektledare kommer du att leda och samordna byggnationen av automatiska avfallshanteringssystem genom alla projektfaser: planering, projektering, inköp, montage och drifttagning. Du ansvarar för både teknisk design och dimensionering samt kommersiella aspekter som budget och kontraktsbevakning. Du blir en nyckelperson i projektorganisationen och deltar aktivt i planeringsmöten, byggmöten och besiktningar. Här får du chansen att utvecklas inom ett internationellt företag med stor påverkan i en roll som kombinerar teknik, byggentreprenad och miljötänk.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som projektledare kommer du att:

  • Leda projektorganisationen och samordna arbetet genom alla faser.
  • Ha tekniskt ansvar för design och dimensionering av anläggningarna.
  • Upprätta och följa projektbudgetar samt bevaka och förhandla kontrakt.
  • Delta i planeringsmöten, byggmöten och besiktningar.
  • Ansvara för att genomföra projekt med hög professionalism och affärsmannaskap.

Vi söker dig som

Har en ingenjörsutbildning eller motsvarande. Har erfarenhet av projektledning inom byggindustrin och/eller markentreprenad. Besitter goda projektledaregenskaper och god teknisk förståelse. Har erfarenhet av ekonomistyrning och uppföljning. Har hög IT-mognad och kunskap inom entreprenadjuridik. Behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Övrig information

  • Start: Efter semestrarna, för att ge dig en bra start på din nya karriär.
  • Plats: Göteborg, med möjlighet för distansarbete beroende på din bostadsort.
  • Omfattning: Heltid, med flexibilitet i arbetsplats och arbetstider.
  • Anställningsform: Tillsvidare

Om kunden

Kunden är stolta uppfinnare av sopsugen och ett av de mest innovativa företagen inom den globala industrin för automatiserad insamling av avfall. De leder utvecklingen av framtidens återvinning och resurssmart avfallshantering med en vision att skapa smartare städer och förbättra livskvalitén idag för att lämna en grönare planet till kommande generationer. De erbjuder en ledande roll i en platt organisation med öppen företagskultur och högt i tak. Placeringsort är Göteborg.

Om Wrknest

På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på. Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu. Läs mer på www.wrknest.se.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
26 december 2024 (150 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se