Hoppa till innehåll
NearYou logotyp

Projektingenjör bygg till Arctic Paper

Publiceringsdatum
03 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
ARCTIC PAPER S.A. är en av de ledande tillverkarna av högkvalitativt grafiskt finpapper i Europa. Bolaget producerar bestruket och obestruket träfritt papper för kvalitetsmedvetna kunder som tryckerier, bokförlag, tidningsutgivare, reklambyråer, pappersdistributörer och förpackningsföretag. Produktportföljen inkluderar välkända varumärken som Amber, Arctic, G-Print och Munken. I bolaget finns tre pappersbruk: Arctic Paper Munkedals, Sverige, Arctic Paper Grycksbo, Sverige och Arctic Paper Kostrzyn, Polen. Produktionskapaciteten för de tre bruken är cirka 700 000 ton papper per år. Huvuddelen säljs genom 14 av bolagets egna försäljningskontor i Europa. Arctic Paper S.A. är noterat på börsen i Warszawa sedan oktober 2009 och december 2012 på NASDAQ i Stockholm.

Arctic Paper Munkedals AB är beläget i Bohuslän, vid Örekilsälven. Älven är en av Sveriges laxrikaste, och mynnar ut i landets enda tröskelfjord, Gullmarn.

Här produceras obestruket grafiskt papper av hög kvalitet under varumärket Munken och Amber. De är miljövänliga och ett idealiskt val för företag som vill förmedla ett genuint naturligt intryck genom sitt tryckta material. En stor del av hemligheten bakom vår framgångsrika papperstillverkning är vår rika tradition som går tillbaka ända till 1870-talet.


Tjänstebeskrivning
Arctic Paper söker nu en erfaren projektingenjör inom bygg till den tekniska avdelningen i Munkedal.

Tekniska avdelningen hanterar allt ifrån utredningar av energifrågor till rent konstruktionsarbete eller montageledning som kräver fältarbete. Arbetsuppgifterna är därför varierande. I rollen som projektingenjör kommer du både leda och delta i projektarbete, ha kontakt med leverantörer och tillhandahålla tekniskt underlag till inköpsavdelningen. Dessutom kommer du bistå med teknisk expertis vid både underhålls- och nybyggnationsprojekt samt utföra visst ritningsarbete.

Ett urval av arbetsuppgifter som rollen innebär är att:
* Vara drivande i byggtekniska frågor där säkerhet, arbetsmiljö, kvalitet och miljö ingår.
* Ansvara för planering och genomförande av projekt.
* Sätta mål och leverera resultat enligt plan.
* Kostnads kalkylering och ekonomisk uppföljning.


Kvalifikationer
Vi söker dig med en kombination av praktisk och teoretisk erfarenhet inom betong, nybyggnation och entreprenad. Erfarenhet av arbetsledning är meriterande eftersom du regelbundet kommer vara involverad i projekt av varierande storlek. Du ska även kunna stödja förbättringsarbeten då det är något som prioriteras högt i organisationen.

Vi söker dig som är ansvarstagande, strukturerad och flexibel. Du är lugn och metodisk även under pressade situationer och har modet att fatta beslut när det behövs. Du drivs med att arbeta i team och samarbetet med andra kommer naturligt för dig. Du förväntas vara utbildad som BAS P och BAS U. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift samt har goda kunskaper i Office 365. Det är önskvärt att du har erfarenhet av AutoCad och IT-stöd för projekt. Meriterande om du har kännedom i Maximo som är vårt system för underhåll och inköp.

För Arctic Paper är det viktigt att ha en säker, trygg och stimulerande arbetsmiljö för alla. Våra ambitioner är att ha Alkohol- och drogfri arbetsplats. Detta innebär att därför att bli aktuell för en anställning kan du komma att få genomföra alkohol- och drogtest i samband med nyanställningundersökning hos företagets företagshälsovård.


Vad erbjuder vi dig?Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget NearYou. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Magnus Andersson tel, 070 785 84 44. Din ansökan skickar du in via NearYous hemsida, www.nearyou.se snarast, dock senast 21/7. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

Om NearYou
Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.


NearYou logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 juli 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering. Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.