Hoppa till innehåll
Nexer Recruit logotyp

ELEKTRIKER TILL METSÄ TISSUE

Publiceringsdatum
09 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Metsä söker nu Elektriker till Framtidsfabriken i Mariestad

Metsä Group är en framgångsrik koncern inom skogsindustrin med rötter i de finska skogarna - vårt moderbolag är ett kooperativ av över 90 000 skogsägare. Metsä Groups affärsområde för mjukpapper och mat- och bakplåtspapper, Metsä Tissue, tillverkar hygienprodukter för hushåll och professionellt bruk, samt mat- och bakplåtspapper. Våra högkvalitativa lokalt producerade varumärken - Lambi, Serla, Mola, Tento, Katrin och SAGA - skapar en renare vardag.

Metsä Tissues vision är att etablera Framtidsfabriken i Mariestad, som tar Metsäs bruk in i en ny era av mjukpappersproduktion. Med investeringen i Mariestad på 370 MEUR blir Metsä Tissue ett ledande företag vad gäller hållbar mjukpappersproduktion i Sverige och i Skandinavien med våra starka varumärken Lambi, Serla och Katrin. Investeringen är en av de största i Europa och den största inom Metsä Tissue.

Metsä befinner sig i en expansiv fas och arbetar nu med att modernisera fabriken i Mariestad. Det kommer att vara en innovativ arbetsplats med högkvalitativa maskiner, ny teknologi med drifts- och miljöprestanda i världsklass samt hållbarhet som ledstjärna. Metsä behöver nu förstärka sitt team med flera engagerade, kvalitetsmedvetna och resultatinriktade Elektriker som vill vara en del av Metsäs utvecklingsresa. Läs mer nedan och sök redan idag!

Vad blir din roll på Metsä?
Som Elektriker kommer du arbeta med maskiner och utrustningar där pappersmaskiner, konverteringslinjer och övrig utrustning för processen ingår. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att utföra underhållsaktiviteter såväl avhjälpande, förebyggande och planerat. Du kommer även att arbeta med installationer och vara delaktig vid ombyggnationer. Du utför förbättringsarbete och optimering av maskinutrustningar mot uppsatta mål. Du är en lösningsorienterad person som ser möjligheter då problemlösning och felsökning är grunden i en stor del av arbetet.

Vi söker elektriker för både dagtid och 5-skift. Beredskap kan förekomma.

Vem är du?
Vi letar efter engagerade personer med god kompetens inom elarbeten och automation samt ett genuint intresse för området. Du tar egna initiativ och kan arbeta självständigt men har också mycket god samarbetsförmåga. Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och säkrar att de blir utförda och lägger stor vikt vid säkerhet, kvalitet och leverans på utfört arbete. Med din handlingskraft får du saker gjorda samtidigt som du är flexibel och stresstålig.

Vi arbetar med produkter i världsklass vilket innebär högteknisk komplexitet, något som ställer krav på din förmåga till analytiskt tänkande, problemlösningsförmåga och struktur i arbetet. Du kommer ha en roll som kräver mycket samarbete och samverkan med andra avdelningar och där också stor servicemedvetenhet krävs. Genom att kombinera dessa egenskaper tillsammans med ett målinriktat arbetssätt skapar du goda förutsättningar för framgång i din roll.

Kvalifikationer
  • Du har en gymnasieutbildning inom el och automation eller motsvarande erfarenhet
  • God erfarenhet och kompetens inom el, programmering (PLC, DCS) och drivsystem
  • Goda kunskaper att felsöka utföra arbete praktiskt
  • Datorvana
  • God förmåga att kommunicera i svenska och engelska i såväl tal som skrift
  • B-körkort
  • Elkonstruktion och CAD är meriterande
  • Kompetens inom papperstillverkning är meriterande
Vad erbjuder Metsä?
Säkerhet och professionalism - Bli en del av vårt team som håller våra anläggningar i drift. Var och en av oss är specialist inom sitt område och har möjlighet att förbättra och förnya sitt arbetssätt. Med modern teknik och fokus på säkerhet skapar vi trygga och moderna arbetsplatser där du kan se fram emot en lång och givande karriär. Genom att använda och utveckla olika kompetenser varje dag tillför vi variation och utmaningar till vårt dagliga arbete.

I denna tjänst kommer du att erbjudas en rolig och spännande resa där du kommer att vara en viktig del i utvecklingen av Metsäs verksamhet. På Metsä erbjuds du chansen att få arbeta på ett spännande företag i teknisk framkant. Vi erbjuder en unik produktionsmiljö, kompetenta kollegor, ett stimulerande arbete med stora möjligheter att utvecklas inom ditt område, med både interna- och externa utbildningsmöjligheter.

Läs gärna mer om Framtidsfabriken på https://www.metsagroup.com/sv/metsatissue/framtidsfabriken-i-mariestad/

Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar Metsä Tissue med Nexer Recruit, får du tjänsten kommer du att anställas av Metsä Tissue. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Stefan Larsson via e-post: stefan.larsson@nexergroup.com . Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2024-08-11.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Nexer Recruit logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 september 2024 (55 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är specialister på rekrytering. Alltid med människan i fokus.