Hoppa till innehåll
Stockholms El & Energikonsult AB logotyp

Ekonomiansvarig och HR

Publiceringsdatum
10 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Vi är ett familjeägt bolag som grundades 1980.
Vi är idag ett trettiotal anställda i Stockholm med kontor i Älvsjö, samt ett dotterbolag i Bollnäs med tiotalet anställda.
Bolaget är verksamt inom El-branschen, där vi arbetar i olika entreprenadformer mestadels mot privata bolag och kommuner.

Tjänsten omfattas av ett övergripande ekonomiskt helhetsansvar. Du ges möjlighet att komma med inspel kring hur verksamheten kan utvecklas och effektiviseras.
Du kommer att få ansvaret för våra ekonomiska funktioner i bolaget, samt fortsätta vår digitalisering.

Arbetsuppgifterna inom HR innebär att du deltar aktivt i företagets personalfrågor samt arbetsmiljöfrågor för att vi som företag ska utvecklas. Du kommer även att sköta de administrativa uppgifterna på kontoret vilket innefattar bland annat inköp av material och se till att den dagliga driften fungerar.

Dina primära arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Ledning och utveckling av ekonomifunktioner
  • Upprätta årsbokslut
  • Underlag för årsredovisning
  • Löneadministration, rapportering inkl. kvalitetssäkring
  • Kund- samt leverantörsreskontra
  • Budget- och prognosarbete
  • Stötta ledningsgrupp och VD med ekonomiska analyser
  • Ansvar för underhåll och utveckling av ekonomirutiner och system.
  • Övergripande ansvar för administrativa ärenden; HR frågor försäkringsfrågor, bil leasing etc. Säkerställa att skatter och moms rapporteras och betalas i tid samt att fakturor till leverantörer betalas korrekt och i tid.
  • Personalfrågor /Arbetsmiljöfrågor
Vem är du?
Vi letar efter dig som vill göra skillnad och är långsiktig. Du är en engagerad individ med erfarenhet inom ekonomi och HR. Vi värdesätter egenskaper som ödmjukhet och prestigelöshet.
Har du tidigare erfarenheter inom Bygg och i synnerhet inom EL är det meriterande men inget krav.
Du har en relevant utbildning inom redovisning eller ekonomi.
Därefter har du samlat på dig minst 5 års arbetserfarenhet inom redovisning. Du arbetar idag som redovisningskonsult på byrå, redovisningsekonom eller likvärdigt.

Vi erbjuder:

Som ekonomiansvarig och HR erbjuder vi en stimulerande och trygg arbetsmiljö.
Där din kompetens och passion för ekonomi och HR kommer att uppskattas och värdesättas.

Vi förstår vikten av att hitta rätt balans mellan arbete och liv och därför erbjuder vi en flexibel tjänstomfattning på 70-100 %, så att du kan anpassa din arbetstid efter dina individuella behov och önskemål.
Vi erbjuder möjligheten att påverka och bidra till företagets strategier och beslut. Vi tror på kontinuerlig utveckling och erbjuder möjligheter till fortbildning och vidareutbildning för att hjälpa dig att nå din fulla potential.

Lön: enligt överenskommelse.
Ansökan: Om du har rätt erfarenhet och kompetens och vill vara en del av vårt team, välkommen att ansöka genom att skicka ditt CV och personliga brev till jakob@el-energikonsult.se Vi ser fram emot att träffa dig och diskutera kring kommande arbetsuppgifter kring din roll som ekonomiansvarig. https://el-energikonsult.se/

Vi ser fram emot att höra ifrån just dig!
Stockholms El & Energikonsult AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 juli 2024 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren