Hoppa till innehåll
Skå Entreprenad AB logotyp

Skå Entreprenad AB söker rörmokare med inriktning på industriellt rörmokeri.

Publiceringsdatum
14 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Om Företaget
Skå Entreprenad AB är ett företag med 15-20 anställda. Primärt arbetar vi med mark och anläggning i Stockholm stads offentliga miljö. Vi har för ett mindre bolag en bred kunskapsmatris med Snickare, anläggare, maskinister, rörmokare, smeder, mättekniker och maskinister. Vår vision är inte att bli större än vad vi är idag utan att förvalta och driva bolaget på ett ansvarsfullt sätt i denna storlek med fokus på en platt organisation med nära till varandra och där alla har plats att tycka till och kunna påverka.

Arbetsuppgifter
I rollen som rörmokare hos oss kommer du kanske att inte utöva så mycket av det typiska rörmokeriet då vi har en inriktning mer på industriellt rörmokeri och bygger bland annat reningsanläggningar för badvatten. Vi har även många pumpanläggningar som vi sköter detta medför mycket servicearbete med pumpar och ventiler samt felsökning och service av hela anläggningar.

Med våra medarbetare kommer du förutom detta även att vara med att utföra rörarbeten i mark, allt från mindre jobb så som reparationer och felsökning vattenläckor till större entreprenader där vi svetsar mycket PEH.

Formella krav.
  • Du har viss erfarenhet av den här typen av arbete och en bra plattform inom rörmokeri så att du lätt kan utvecklas och lära dig denna typ av mer industriellt rörmokeri
  • Du har kunskap inom ritningsläsning
  • Du uttrycker dig och förstår väl tal och skrift på svenska
  • Du innehar svenskt körkort behörighet B
Vi ser att du som söker denna tjänst är självgående, känner dig trygg och klarar av att arbeta genom frihet under ansvar. Du är driven och har en god kommunikativ förmåga och arbetar lika bra självständigt som i grupp med en god samarbetsförmåga. Du ska ha erfarenhet av att kunna planera ditt arbete samt styra allt som berör din profession.

Övrig information.
Alla våra anställda utgår hemifrån med fullt utrustad arbetsbil som tillhandahålls av oss.

Alla våra anställda har mobiltelefoner som tillhandahålls av oss.

Lönerna är individuellt satta

Start av tjänsten sker enligt överenskommelse

Arbetsplatsen är i Stockholms län

Vi ser fram emot din ansökan och har för avsikt att tillsätta 1-2 tjänster.
Skå Entreprenad AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 juli 2024 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren