Hoppa till innehåll
Peab AB logotyp

KMA Samordnare

Publiceringsdatum
01 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Vi har flera nya spännande projekt på gång i vår verksamhet i Dalarna så som exempelvis att bygga konserthall, kontor, bostäder och industrifastigheter. Vi önskar därför stärka vårt team med en driven och engagerad KMA samordnare. Har du en samordnande förmåga och ett intresse för att undanröja risker och underlätta dina kollegors arbetsvardag? Då kan detta vara jobbet för dig.

Som KMA-samordnare bidrar du med expertis inom kvalité-, miljö- och arbetsmiljö. Du ska kunna tolka och tillämpa lagar och föreskrifter samt verka för ständiga förbättringar inom KMA området.

Uppdraget

Som KMA samordnare samverkar du internt med andra funktioner, utgår från verksamhetens behov och driver arbetet inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö där bland annat följande ingår:

  • Revisioner
  • Riskbedömningar och arbetsberedningar
  • Skyddsronder
  • Miljöronder
  • Miljöcertifieringar
  • Stötta vid framtagande av kvalitets- miljö- och arbetsmiljöplaner
  • Vara delaktig i framtagande av handlingsplaner och åtgärder för att åtgärda risker/tillbud/olyckor/oönskade händelser
  • Utreda, följa upp incidenter
  • Stötta projektet vid en eventuell krissituation
  • Sammanställa och upprätta underlag beträffande projektets/AC-gruppens arbetsmiljöarbete till Årsredovisningen och Hållbarhetsredovisningen, vilket kommuniceras via regionens arbetsmiljösamordnare


Du kommer att jobba nära verksamheten och följer projekten från start till slut. Rollen innebär mycket kontakt med den interna organisationen, beställare, myndigheter och underentreprenörer.


Som KMA-samordnare har du ett genuint intresse för kvalitet. miljö och arbetsmiljöfrågor. Du har en högskoleutbildning eller motsvarande kompetens inom området. Du har några års erfarenhet av yrket och byggbranschen eller liknande.

Som person är du engagerad, kommunikativ och bra på att samarbeta. Du är noggrann, strukturerad och har förmåga att prioritera.

Du söker förankring och samarbeten för att få med dig organisationen men är samtidigt handlingskraftig och driven på egen hand. Vill du vara med och utveckla ett hållbart arbetsliv?

Varm Välkommen med din ansökan

Kontaktuppgifter

Arbetschef, Andreas Furubom, mobilnummer 0725-33 39 68, semester tom 5/8 därefter är du välkommen att ringa

Placeringsort:

Borlänge alternativt Mora med ett arbetsområde innefattande hela Dalarna

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Peab är Nordens samhällsbyggare med 14 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Peab AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 augusti 2024 (45 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.