Hoppa till innehåll
AB Borlänge Energi logotyp

El- & automationstekniker

Publiceringsdatum
02 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Borlänge Energi är
en viktig pusselbit i Borlängebornas värld och vardag.


Vi bedriver en verksamhet där vi tillhandahåller infrastrukturtjänster inom fjärrvärme, elnät, stadsnät, avfall, vatten och avlopp. Vi producerar och säljer el, erbjuder tjänster inom energisektorn samt vårdar och förnyar kommunens stadsmiljö. Det ska vara tryggt och enkelt att bo i Borlänge, samtidigt som våra kunder ska känna att vår verksamhet är hållbar och prisvärd. Vi är en aktör som kraftfullt arbetar för ett hållbart samhälle.

Har du kompetens inom el & automation?
Tekniskt intresserad?
Då kanske du är den person vi söker!

Till affärsområde Kraft & Värme och enheten Underhåll söker vi en el- & automationstekniker. Tillsammans med kollegorna arbetar ni med det långsiktiga underhållet på våra anläggningar - att säkerställa en störningsfri drift genom förebyggande och avhjälpande underhåll. Anläggningarna utgörs av kraftvärmeverk, reningsverk, vattenkraft-stationer och avfallsanläggning.

Arbetsuppgifter

Som el & automationstekniker kommer du att arbeta med:

· Drift, underhåll samt utveckling och förbättringar inom el- & automation

· Arbetsordrar, rapportering och uppföljning i underhållssystemet IDUS

· Anläggningsdokumentation - rapportering av förändringar/avvikelser

· Ständiga förbättringar samt sakkunnig inom det egna teknikområdet

· Programmering styrsystem

· Reparationer av utrustning

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning, exempelvis i form av yrkeshögskola inom drift och underhåll/el & automation alternativt bred/och eller djup yrkeskunskap som betsgivaren bedömer som likvärdig samt ett-två års relevant yrkeserfarenhet. Vi ser gärna att du har godkänd elsäkerhetsutbildning SSG 4500.

För att trivas i tjänsten är du analytisk, ansvarstagande, har ett flexibelt och positivt förhållningssätt och uppskattar problemlösning. God samarbetsförmåga är en självklarhet. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort B (manuell) är ett krav för tjänsten.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Vi kan komma att tillämpa provanställning på sex månader. Beredskapstjänstgöring kan ingå i tjänsten.

Kontaktperson
Frågor besvaras av Peter Ilar, gruppchef Underhåll Bäckelund, tfn 0243-732 47.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 18 augusti 2024. Löpande urval sker.

I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på www.rekryteringslots.se

Vänligen respektera att vi inte vill bli kontaktade av annonssäljare, rekryterare eller motsvarande, gällande denna rekrytering.


Mer om oss
Våra affärsdrivande enheter är organiserade i affärsområden – Kraft & Värme, Elnät & Stadsnät, Vattentjänster, Återvinning och Stadsmiljö. Våra stödjande verksamhetsområden består av HR,
Verksamhetsutveckling, Marknad och Ekonomi som tillsammans med våra affärsdrivande verksamheter gemensamt arbetar för att uppnå företagets mål.


Miljö och hållbarhet är en viktig del i vårt uppdrag och i vår vardag, i stort och smått. Vi arbetar aktivt för ett socialt, ekonomiskt och ekologiskt hållbart Borlänge.

Vår personal är en stor del i vår framgång och på Borlänge Energi är arbetsmiljön i fokus. Det är ett företag att växa med och där du får möjlighet att utvecklas. Våra kärnvärden är respekt, engagemang och hållbarhet.
AB Borlänge Energi logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (31 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren