Hoppa till innehåll
Orkla Home & Personal Care logotyp

Automation technician

Publiceringsdatum
01 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Job description:

Är du en skickliga automationstekniker som söker nästa äventyr i karriären? Vill du vara en del av en innovativ och dynamisk arbetsmiljö där ditt arbete verkligen gör skillnad? Då har vi drömjobbet för dig! Vi letar efter en tekniskt intresserad person som brinner för praktiskt arbete och vill vara en nyckelspelare i vår framgångsrika verksamhet. Känner du igen dig? Läs vidare och ta chansen att bli en del av vårt engagerade och framgångsrika team!

Om tjänsten

I rollen som automationstekniker hos oss kommer du att vara central i att säkerställa och förbättra driftsäkerheten på vår produktionsutrustning. Du kommer att arbeta både med avhjälpande och förebyggande underhåll av automationsutrustning genom noggrann planering och utförande. Dina uppgifter inkluderar att självständigt planera och utföra arbetsorder samt rapportera om dessa. Du kommer även att utveckla och uppdatera underhållsinstruktioner och annan dokumentation. En viktig del av ditt arbete kommer att vara att delta i våra LEAN- och förbättringsprojekt.

Vem är du?

Du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom en industriell miljö och gärna erfarenhet av projektarbete. Din utbildning bör vara på gymnasienivå med inriktning på el / automation, eller så har du motsvarande kunskaper genom erfarenhet. Du behärskar svenska och engelska bra. Som person är du samarbetsvillig, stresstålig, lösningsorienterad och flexibel. Du är kommunikativ, initiativrik och trivs med att arbeta i högt tempo samt har förmåga att fatta självständiga beslut.

Orkla erbjuder

Vi erbjuder en utvecklande tjänst inom ett progressivt företag där du får möjlighet att påverka och utvecklas. På Orkla värdesätter vi innovation, kvalitet och hållbarhet. Tjänsten är på heltid och kan på sikt innebära skiftarbete. Tillträde och andra villkor enligt överenskommelse.

Ansök nu

Är du redo att ta nästa steg i din karriär som automationstekniker och bli en del av Orkla Care i Falun? Skicka då in din ansökan med CV och personligt brev innan 18 augusti. Frågor relaterade till tjänsten kan riktas till HR-chef Mikael Ek via e-post mikael.ek@orkla.se.
Orkla Home & Personal Care logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (32 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Orkla Home & Personal Care (OHPC) är Nordens ledande leverantör av tvättmedel och produkter för personlig vård. Bland våra mest kända varumärken finns BLIW, Family Fresh, L300 och Grumme. Företaget har cirka 430 anställda med huvudkontor på Skøyen i Oslo. De flesta av produkterna tillverkas vid våra fabriker i Ski och Falun. I Falun arbetar ca 190 medarbetare och vi har haft en betydande tillväxt de senaste åren. Vår kultur präglas av ett högt engagemang där alla får möjlighet att ta plats och utvecklas. Stolthet, Ett Team och Driv är våra värdeord och hjälper oss att skapa en öppen, energifylld och professionell anda. Tillsammans får vi det att hända och vi gör det TILLSAMMANS.