Hoppa till innehåll
Kraftsam logotyp

Mötesbokare- Jönköping

Publiceringsdatum
17 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du ha en arbetsplats med goda karriärmöjligheter och trivs med att ha mycket kundkontakt? Då är denna tjänst något för dig, så ta nu möjligheten och ansök redan idag!

Din framtid

I rollen som mötesbokare hos Decasol tar du första kontakten med deras kunder. Du arbetar med telefon och dator som redskap, och tillsammans med deras säljare bokar in möten till och koordinerar deras kalendrar.

Det är därför viktigt att du trivs i en roll med mycket kontakt per telefon, att du är målmedveten, resultatinriktad och drivs av att arbeta mot uppsatta mål. Alla jobbar tillsammans i en trivsam miljö där man tar gemensamt och personligt ansvar. Ett härligt gäng som har kul på jobbet!

Du får självklart intern utbildning och gedigen introduktion.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Meriterande om du har erfarenhet från mötesbokning eller liknande. Kan kommunicera flytande på svenska, både i tal och skrift. Engelska är meriterande, men inget krav.

Vi söker dig som är samarbetsvillig och van vid att leverera goda resultat. Du trivs i samspel med andra och jobbar även bra självständigt. Du är målmedveten och ger dig inte trots motgångar och är bra på att bygga relationer.

Vad innebär det att arbeta som mötesbokare hos Decasol?
  • Du påverkar din egen lön - Inget lönetak!
  • Frihet under ansvar.
  • Du får vara med och bidra med idéer till företagets utveckling.
  • Du blir en del av vårt härliga Team.
  • Roliga konferenser och kick-offer.
Urval och intervjuer sker löpande, så ansök snarast möjligt med CV och personligt brev där du kort beskriver varför du passar för tjänsten.
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Amir Stein på amir@kraftsam.se
Kraftsam logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (35 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Decatak & Decasol är Nordens största leverantör av takbehandling som består av taktvätt och takmålning samt solceller. De har varit aktiva sedan 2006 och är nu det ledande varumärket i branschen. De jobbar främst mot privatpersoner och bostadsrättsföreningar.