Hoppa till innehåll
Jönköpingsskyltfabrik AB logotyp

Produktionsmedarbetare

Publiceringsdatum
25 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Andreas Jonsson
Email
Telefon
Som skyltmakare i vår fabrik på Torsvik kommer du primärt att arbeta med slutmontering av skyltar, vilket kräver att du har kunskaper och eller erfarenhet av liknande jobb.

Kvalifikationer

Vi söker dig som kan montera ihop de olika komponenterna till kompletta skyltar. Arbetet kräver förmåga att läsa ritningar och montera ljuskälla (svagström) med noggrannhet och att du är bra på att ta eget ansvar samt ha vana att hantera tryckluftsdrivna och eldrivna handmaskiner.

Truck- och traverskort samt elutbildning är meriterande, ange därför i din ansökan om du har sådan utbildning och erfarenhet.

Viktigt är att du är kvalitetsmedveten, driven. Trivs du som bäst när det är ordning och reda runt omkring dig kommer detta passa utmärkt för dig. Vi ser även att du är positiv, initiativtagande och kan jobba i både grupp och enskilt.

Du är en lagspelare och tar ansvar för att uppgiften blir utförd i tid och med kvalitet. Du är hjälpsam och tillför gruppen en positiv attityd och bidrar gärna med din kunskap till andra. Som person är du händig, engagerad i ditt arbete och noggrann men även lyhörd för att kunna ta till dig instruktioner och direktiv.

Vi erbjuder dig en heltidstjänst. Arbetstider måndag – torsdag 06.30 – 16.00 samt fredagar 06.30 – 12.45.

Urval sker löpande. Är du intresserad av tjänsten, sök då redan idag, eftersom tjänsten kan komma att tillsättas redan innan sista ansökningsdatum. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Jonsson andreas@jonkopingsskyltfabrik.se
Jönköpingsskyltfabrik AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 augusti 2024 (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vårt företag

Välkommen till Jönköingsskyltfabrik – vi är skylttillverkaren som erbjuder en service utöver det vanliga. All vår kompetens och hantverk är samlad under samma tak med egen produktionsfabrik i Jönköping.

Med kundens behov i fokus är vi nytänkande i vår produktion och skapar alltid innovativa och smarta lösningar. Vår styrka är vår erfarenhet och vår unika kunskap om skylttillverkning. Vi sätter en ära i att vara engagerade, att erbjuda en service utöver det vanliga samt att aldrig göra avkall på kvalitet.

Många skylttillverkare erbjuder skyltar men få kan erbjuda en svensktillverkad och genomtänkt helhetslösning. Vi på Jönköpingsskyltfabrik erbjuder våra kunder en helhetslösning, från idé till monterat på plats.