Hoppa till innehåll
OnePartnerGroup logotyp

CNC-operatör

Publiceringsdatum
19 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en erfaren och driven CNC-operatör som vill vara en del av ett innovativt bolag? Har du stort intresse för teknik och gillar problemlösning? Då är detta möjligheten för dig att fortsätta din resa och utvecklas! 

 

Hur kommer dina arbetsdagar se ut?

Som CNC-operatör hos vår kund i Jönköping kommer du att arbeta med både 3-axliga och 5-axliga maskiner för bearbetning av komponenter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta:

 • Fräsning och svarvning: Utföra precisionsbearbetning av komponenter med hög kvalitet.
 • Maskinbearbetning: Ställa in och övervaka maskiner för att säkerställa optimal produktion.
 • Ritningsläsning: Tolka och arbeta utifrån tekniska ritningar.
 • Mätteknik: Använda mätinstrument för kontroll och avsyning av komponenter. 
 • Verktygsbyte: Genomföra verktygsbyten i maskiner för att upprätthålla produktionsflödet.

 

Vem är du?

Vi tror att du är tävlingsinriktad och älskar att arbeta mot uppsatta mål tillsammans med dina kollegor. Du har en positiv attityd gentemot dina arbetskamrater och chefer och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Att arbeta självständigt och ta eget ansvar trivs du med samtidigt du alltid är redo att samarbeta med dina kollegor. Utöver det har du även: 

 • Dokumenterad erfarenhet av arbete med CNC-maskiner, speciellt 3-axliga och 5-axliga maskiner.
 • Gedigen kunskap i fräsning, svarvning och maskinbearbetning.
 • Erfarenhet av att läsa och tolka tekniska ritningar.
 • Kunskap i mätteknik och användning av mätinstrument.
 • Erfarenhet av verktygsbyte i maskiner.
 • God kommunikation i svenska tal och skrift

 

Meriterande för tjänsten
 • Körkort och tillgång till egen bil
 • Erfarenhet av truckkörning och traverskort 
 • Erfarenhet av arbete i Edgecam eller liknande CAM-program 

 

Övrigt om tjänsten 

Placeringsort: Jönköping 
Arbetstider: Dagtid eller skiftgång 
Omfattning: Heltidsanställning
Tillträde: Från och med augusti 2024 med hänsyn till uppsägningstid 

 

Det kommer läggas stor vikt vid personlig lämplighet och vi står redo för dig och din ansökan. Du kommer börja med en visstidsanställning på 6 månader med goda chanser till fast anställning. Innan du börjar hos oss kommer vi göra ett utdrag ur belastningsregistret.

 

När du blir en av oss 

Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd som konsult hos oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som konsult hos oss har du din konsultchef som stöttar dig i att lyckas och trivas. Självklart innefattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, fackliga relationer och friskvårdsbidrag, för inget är viktigare än att du känner dig trygg med din anställning hos oss. Låt oss bli din nya kollega!  

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.

 

Vad händer när du har sökt tjänsten?

För frågor och liknande är du välkommen att ta kontakt med Fredric eller Eric på fredric.fendrich@onepartnergroup.se eller eric.alverus@onepartnergroup.se. I denna process jobbar vi med löpande urval och tillsättning, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. När du har visat intresse för tjänsten matchar vi din ansökan med tjänsten och vi kontaktar dig via mail eller telefon för återkoppling. Är du aktuell för tjänsten träffas vi på en intervju och under processen sker även referenstagning och bakgrundskontroll. Gällande ansökan så sker det via annonsen på OnePartnerGroups hemsida, vi hanterar inte ansökningar via mail på grund av GDPR.

Då sommaren är här och också semestertider kommer vi hantera din ansökan efter vecka 31. 
Du är självklart varmt välkommen att skicka in din ansökan under denna tid

OnePartnerGroup logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.