Hoppa till innehåll
OnePartnerGroup logotyp

Maskinoperatör

Publiceringsdatum
19 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vill du jobba på ett stort internationellt företag som har spännande teknisk produktion i framkant? Då har vi jobbet för dig!  Kitron söker nu maskinoperatörer till sin enhet i Jönköping. Vad kan vi erbjuda dig? Du får genom en roll hos Kitron möjlighet att arbeta med spännande teknisk produktion av yppersta klass i en ny fabrik med en arbetsmiljö som tillhör de allra bästa i regionen.    

 

Om Kitron

Kitron, som är Skandinaviens ledande EMS företag, arbetar med utveckling, industrialisering och tillverkning av elektronik för ledande företag inom marknadssegmenten offshore/marin, medicinsk utrustning, försvar/aerospace, energi/telekom och industri. Företaget har verksamhet i Norge, Sverige, Danmark, Litauen, Tyskland, Polen, Tjeckiska Republiken, Kina och USA. Kitron har cirka 2500 anställda.

 

Om tjänsten

Som maskinoperatör jobbar du i ett team och arbetar med företagets ytmonteringsmaskiner. Dessa monterar komponenter på kretskort till olika spännande tekniska produkter. Vi söker dig som har erfarenhet av att jobbat som maskinoperatör vid maskin avsedd för kretskortsmontering eller annan typ av maskinoperatör och vill skola om dig. Har du dessutom vana ifrån lödning och testning är detta ett plus. Erfarenhet ifrån Mydata eller Europlacer maskiner är meriterande.

                                                                                                  

Vem är du?

Som person är du noggrann, teknikintresserad och positiv. Du är trygg och anpassar dig snabbt till olika arbetsuppgifter, arbetsmiljöer. Du har en god social förmåga och är serviceinriktad att arbeta både i team och självständigt är något du bemästrar väl.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i produktion och god förståelse hur arbetet inom en produktion hänger samman. Du behärskar svenska i tal och skrift för att kunna utföra arbetsuppgifterna samt kommunicera med kollegorna. Svenskt medborgarskap är ett krav då man hanterar säkerhetsklassat material som kräver detta enligt lag.


Tjänsten är initialt en anställning på OnePartnerGroup med chans till förlängning hos oss eller att du fortsätter din anställning hos Kitron. 

Startdatum för tjänsten är vecka 33-34, direkt efter sommarsemestern.

 

När du blir en av oss

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.

Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd som konsult hos oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Självklart innefattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, fackliga relationer, konsultaktiviteter och friskvårdsbidrag, för inget är viktigare än att du känner dig trygg med din anställning hos oss. Låt oss bli din nya kollega!  

 

Vill du veta mer om tjänsten?

I denna rekryteringsprocess har Kitron valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Sista ansökningsdag är den 16:e augusti men vi arbetar med löpande urval så tveka inte att söka tjänsten redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Verksamhetschef Johan Gustavsson på  johan.gustavsson@onepartnergroup.se eller Researcher Kevin Inal på kevin.inal@onepartnergroup.se
 

Vi tar endast emot ansökningar via hemsidan och inte via mail eller telefon. 

Varmt välkommen med din ansökan!

OnePartnerGroup logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 augusti 2024 (33 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.