Hoppa till innehåll
Svenska Retursystem AB logotyp

Operatör pall och lådlagning

Vi söker nu operatörer till pall- och lådlagning i Vaggeryd. Operations ansvarar för varuflödet till bolagets kunder och tar ansvar för samtliga processer kopplade till order och leverans. Den här tjänsten är en viktig del i företagets arbete med hållbarhet och genom att laga trasigt gods kan våra emballageenheter återanvändas.

Dig vi söker
Vi söker dig som har ett stort engagemang med ett genuint intresse av att arbeta med förbättringsarbete och hållbar utveckling. Har du arbetat med detta tidigare ser vi det som meriterande. Det är också viktigt att du har ett administrativt intresse och erfarenhet av sådant arbete.

Du är en ansvarstagande, positiv och ödmjuk person med en god samarbetsförmåga som även är trygg i att ta egna beslut när det behövs. Du är en god lagspelare som skapar engagemang och är lyhörd för andras tankar och idéer. Du ser dig själv som flexibel person med hög arbetsmoral som har lätt för att hitta lösningar snarare än problem. Du har gymnasial utbildning och goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom logistik eller industri.

Har du truckkort A1-4, B1 samt vana från arbete med truck är även det ett plus.

Arbetstider och omfattning:
Dagtid. Tjänsten inleds som en visstidsanställning med goda möjligheter till tillsvidareanställning. Ersättning enligt kollektivavtal.

Att jobba på Svenska Retursystem
Allt startar med våra medarbetare. Med deras kunskap, initiativkraft och engagemang skapar vi trygga relationer med våra kunder. Vi delar också alla visionen om en hållbar framtid.

För oss har alla människor ett lika värde, vi har rättvisa anställningsvillkor och vi strävar efter en jämn köns- och åldersfördelning. Mångfald är också
en självklarhet i vår organisation. Vi är ett innovativt företag som är i framkant gällande hållbarhet, cirkulär ekonomi och vi befinner oss i en stark tillväxttakt. Hos oss får du chans att påverka och bidra med din kompetens och engagemang. Vi erbjuder schyssta
förmåner såsom friskvård, bonus och tillgång till företagets förmånsportal.

Låter det intressant? Tveka inte att söka tjänsten redan idag. Sista ansökningsdagen för tjänsten är 20240811

För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR avdelningen hr@retursystem.se
Svenska Retursystem AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svenska Retursystem, SRS, är det smarta cirkulära systemet för landets livsmedel. Vi finns till för att livsmedelsbranschens flöden av varor ska bli mer effektiva och bättre för miljön. Grundidén är att branschens distribution ska ske med gemensamma pallar och lådor som kan användas om och om igen. Vi arbetar hållbart i alla dimensioner, i alla beslut och i alla processer i företaget. Ett av våra främsta mål är att minska livsmedelsbranschens klimatpåverkan.

Vår affärsmodell är cirkulär - på riktigt.