Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Lernia söker industriarbetare

Publiceringsdatum
25 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker dig som är intresserad av att jobba inom industrin!

Om tjänsten

Uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult hos vår kund. Där får du möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter. För rätt person kan det finnas möjligheter för övertagande till kund.

Du kommer att arbeta som produktionsmedarbetare inom tillverkningsindustrin. Arbetet kan komma att innebära både arbete med maskiner och manuellt arbete. Även truckkörning förekommer. Har du tidigare erfarenhet av ritningsläsning så är det meriterande.

Dina dagliga arbetsuppgifter består främst av produktmontering och industriarbete.

Formell kompetens
  • Fyllda 18 år.
  • Körkort B och tillgång till bil.
  • Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.
  • Flera av våra positioner kräver truck- & traverskort.
OM DIG

Vi ser gärna att du har utbildning inom industri eller teknik, samt industrierfarenhet och ett stort intresse inom området.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som trivs med att arbeta inom industri och är engagerad och positivt inställd till utmaningar. Du ska även kunna arbeta både självständigt och i grupp, vilket ställer krav på att du är flexibel, självgående, driven och tar egna initiativ. Arbetet kan vara fysiskt krävande.

Vidare krävs det att du har god förmåga att ta till dig instruktioner på svenska muntligt och i skriftlig form.

Om anställningen
  • Placeringsort: Vetlanda kommun
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Anställningsform: Visstidsanställning
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 augusti 2024 (38 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Just nu söker vi flera industriarbetare för kommande uppdrag!