Hoppa till innehåll

Erfaren patentkonsult med kommersiellt sinne

Publiceringsdatum
20 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker efter en erfaren patentkonsult med kommersiellt sinne som bidrar både till teamets och bolagets fortsatta utveckling.

Vi bjuder på ett kreativt arbete med trevliga och ambitiösa kollegor som arbetar i team. Du arbetar med olika teknikområden och spektrumet av tjänster inom immaterialrätt är brett. Vi ger möjligheten för utveckling inom vissa områden inom IP. Möjlighet finns till en hybrid arbetsplats.

Swea IP Law AB är ett växande IP-företag med huvudkontor i Västerås, samt med kontor i Södertälje och Sundsvall. Verksamheten har utvecklats över tid genom teamkänsla och engagemang och vi hoppas att du vill vara med på den fortsatt resan. De interna beslutsvägarna är korta.

Placeringsorten är i första hand i Södertälje, men med möjlighet att utgå från något av våra andra kontor.

Vi ser helst att du har minst tre års erfarenhet som patentkonsult. Erfarenhet som patentadministratör vore meriterande. Civilingenjörsexamen eller motsvarande inom ett eller flera av områdena biologi eller kemi är ett krav, samt att du talar svenska och engelska flytande. Att tala franska vore meriterande.

Är du vår nya medlem i teamet? Skicka din CV med tillhörande personligt brev till

info@swea-ip-law.se, attn Marianne Neelissen

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 april 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se