Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Elektronikingenjör till Saab i Arboga!

Publiceringsdatum
13 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
På Saab blickar de framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Företaget samarbetar med kollegor runt om i världen och söker nu en Elektronikingenjör som vill vara en del av utmaningen att göra världen till en säkrare plats. Sök idag då urval sker löpande!

Om tjänsten
I denna roll kommer du bli en del av ett team med breda tekniska kompetenser. Du kommer arbeta med utveckling och support av testlösningar för underhåll av avionik. Vi söker dig som är en mångsidig ingenjör som uppskattar variation i vardagen då vi erbjuder en bred roll med möjlighet att delta i flera olika delar under produktens livscykel. Rollen kräver att du har en bred teknikkunskap, där vi utgår från din tidigare erfarenhet som vi bygger vidare genom individuella utvecklingsplaner på plats hos oss. Det finns alltså stora möjligheter att få nya kunskaper och utvecklas i din roll.

Arbetsuppgifter
  • Utveckling av testutrustning för avancerad elektronik
  • Vara en del av alla delar av produktionens livscykel
Vi söker dig som
  • Är utbildad högskoleingenjör inom relevant område
  • Har ett par års relevant arbetslivserfarenhet
  • Har kunskap inom Elektronik, Mätteknik eller Mekanik
Det är även meriterande om du har erfarenhet av arbete inom test och testprogrammering.

I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt läggas vid dina personliga egenskaper. Som person ser vi att du är initiativtagande, kommunikativ och självgående. För att trivas i rollen tror vi att du är en nyfiken problemlösare med en god samarbetsförmåga.

Om anställningen:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du efter 12 månader blir direktanställd hos kunden.

Övrig info:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Omgående
  • Rekryteringsansvarig: Nora Sundberg
  • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om Friday:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 juni 2024 (47 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?