Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Projektledare till vår kund sökes!

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Besitter du kunskap och erfarenhet av projektverksamhet inom automation, drivsystem och elinstallation? Ta vara på möjligheten och sök tjänsten som projektledare till vår kund direkt, löpande urval!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för vår kunds räkning en projektledare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos kunden under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och kundens önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till mia.haaster@pn.se.

Du erbjuds
  • En roll med befogenhet att driva och fatta egna beslut i syfte att förbättra verksamheten
  • En möjlighet att vara med och påverka den gröna omställningen av industrin
  • Att bli en del av ett engagerat och kompetent team
Arbetsuppgifter
Som projektledare hos vår kund kommer du dels utgå från kontoret i Västerås, dels vara ute på plats hos kundens samarbetspartners anläggningar. Du kommer arbeta nära engagerade kollegor med bred kompetens inom papper-, massa- samt energibranschen. Du är aktiv i projekt både internt och externt ute hos kund.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta:
  • Ett övergripande ansvar och befogenhet att besluta i tekniska och ekonomiska frågor
  • Att ytterst ansvara över dialogen med kunder för ett framgångsrikt genomförande av projekten
  • Hantera kund- och leverantörskontrakt, projektresurser, leveranser och utföra risk- och möjlighetshantering
  • Upprätthålla tids-, kostnads- och kvalitetsplan samt deltar i riskanalys för arbetsmiljö, säkerhet och projektutförande
Vi söker dig som har arbetat som projektledare mot externa kunder sedan tidigare. Du har erfarenhet av projektverksamhet inom automation, drivsystem och elinstallation. Vidare har du en god skriftlig och muntlig kommunikationsförmåga i på både svenska och engelska. Tjänsten kan innebära resor vid enstaka tillfällen.

Det är även meriterande om du behärskar det finska språket.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som projektledare hos vår kund. Du är ansvarstagande och besitter god samarbetsförmåga och är en lagspelare som värdesätter att skapa goda relationer högt. Som projektledare har du ofta en ledande position i projekt vilket kräver att du är initiativtagande och drivande i ditt arbete.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Västerås
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Mia Haaster

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 april 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!