Hoppa till innehåll
iTSBY Infrakonsulter logotyp

Senior arbetsledare mot betong till iTSBY Infrakonsulter!

Publiceringsdatum
11 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Nu söker iTSBY dig som vill ha en betydande roll inom framtida armerings- och betongprojekt i såväl stora som små entreprenader. Söker du ett arbete med en varierad vardag, stimulerande arbetsuppgifter och stort eget ansvar? Har du erfarenhet från betongentreprenad och vill ta nästa steg i karriären? Då har vi tjänsten för dig!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med iTSBY Infrakonsulter en arbetsledare inom betongentreprenad. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos iTSBY.

Tjänsten innehåller resor till stor del och därför är geografisk placering mindre viktig. Nuvarande projekt är i Stockholm men bor du utanför och ställer dig positivt inför att resa i tjänsten är boendeort flexibel.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och iTSBYs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Du erbjuds
  • Interna utbildningar kopplade till din roll
  • Friskvårdsbidrag
  • Möjligheter till karriärutveckling
Som medarbetare hos iTSBY blir du del av ett framåtlutande företag som jobbar proaktivt för att ligga i framkant och skapa goda utvecklingsmöjligheter för dig.

Arbetsuppgifter
I rollen som arbetsledare erbjuds du en utvecklande vardag där ingen dag är den andra lik. I rollen är du med och driver projekt från planering till slutproduktion, där du bland annat ansvarar för och ser till att information, material och resurser finns på plats för att hålla deadline. Vidare har du löpande kontakt med kunder för att skapa nya och bibehålla goda samarbeten. Du kommer också:
  • Bidra i arbetslaget för att säkerställa att montagen görs på rätt sätt och att slutkunden blir nöjd.
  • Rapportera till projektchef och har kontaktytor internt såväl som med myndigheter, leverantörer, underentreprenörer och konsulter.
  • Ditt fokus är att arbetsleda projekt inom betongentreprenad från start till slut, vilket innebär att dagarna består av många kontaktytor och olika arbetsuppgifter.
Vi söker dig som
Har en bakgrund inom betongarbeten och erfarenhet mot arbetsledning. Du är van att driva och arbetsleda projekt, med en bakgrund av kundkontakt. Du har ett konsultativt och pedagogiskt förhållningsätt. Vidare har du en god förmåga att utveckla och bygga affärsrelationer samt trivs i rollen som bryggan mellan verksamhet och kund där du är en nyckelspelare för att få samarbetet att flyta på och hålla tidsplaner. Krav för tjänsten är goda kunskaper i svenska och engelska, B-körkort samt betong klass II, gärna klass I.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Resande/Stockholm
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Emelie Steen

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
iTSBY Infrakonsulter logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 maj 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

ITSBY Infrakonsulter jobbar med kvalitet i fokus. Ni finner en tjänst som matchar projektbehov med spetskompetens som siktar på att bygga en projektorganisation där man kompletterar varandra. Tillsammans utförs mirakel.