Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Teknisk Säljare/Produktsäljare till Nederman

Publiceringsdatum
19 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du redo för att ta din karriär till nya höjder? Trivs du i en roll där du får arbeta med frihet under ansvar? På Nederman får du möjligheten att arbeta med teknisk innovation på en avancerad nivå i ett dynamiskt team bestående av erfarna kollegor som delar samma vision - att forma framtidens rena luft. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Nederman.

Om företaget

Idag är det globala behovet av att aktivt bidra till effektivare produktion och minskade utsläpp viktigare än någonsin. Hos Nederman kan vi hjälpa till genom att utveckla produkter, lösningar och tjänster som skyddar människor, planeten och produktionen. I mer än 80 år har vi varit ledande inom modern luftfiltrering och erbjudit världsklasskomponenter av hög kvalitet. Medan vi fortsätter att stärka och utveckla kärnan i vårt företag, möjliggör ny teknik och utvecklingar att vi kan utforska nya områden och lösningar. På så sätt kan vi dra nytta av våra tidigare investeringar i digitalisering och automation. Genom att kombinera våra befintliga produkter, som erbjuder state-of-the-art digital innovation, kommer vi att kunna erbjuda "Ren luft som tjänst" - ett resultatbaserat erbjudande som ger en komplett och hållbar lösning för våra kunder världen över.
Inom kort inviger vi vår nya innovations- och produktionsanläggning i Helsingborg. Är du lika nyfiken, beslutsam och målinriktad som vi? Gå med i vår revolution och var med och forma framtiden för ren luft.

Arbetsuppgifter

I rollen som säljare på Nederman blir du en del av teamet som arbetar inom produktförsäljning inom området miljöteknik med fokus på luftfiltrering, rening och återvinning. Du utgår ifrån hemmet och ansvarar över området i mellersta Sverige. Som teknisk säljare på Nederman är du ansvarig för dina projekt och säljprocesser där du arbetar för att skapa långsiktiga relationer med kunder och distributörer. Du har kundansvar och arbetar främst med befintliga kunder mot ditt försäljningsarbete kretsar kring att identifiera affärsmöjligheter och skapa mervärde gentemot kund.
Du ingår i ett sammansvetsat försäljningsteam där du kommer rapportera till försäljningschefen. Du kommer vara mycket ute på fältet men rollen innebär nära samarbete med övriga kollegor för att kunna uppfylla kundbehoven på bästa sätt. Resor och övernattningar förekommer i tjänsten där du ansvarar för att planera och strukturera upp din tid själv.

* Kundbesök
* Framtagande av rätt komponenter till kund
* Utveckla relationer med befintliga kunder och aktivt söka efter nya kunder

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Några års arbetslivserfarenhet inom teknisk B2B försäljning inom branschen
* Meriterande med eftergymnasial utbildning inom område som teknik
* Goda kunskaper i affärssystem, MS Office och Excel
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, båda i tal och skrift
* B-körkort

För att vara framgångsrik i rollen som teknisk utesäljare ser vi att du tar ett stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter och arbetar strukturerat och noggrant. Du är organiserad och har lätt för att planera din tid samt prioritera. Vidare är du en social person som är duktig på att bygga långsiktiga relationer. I rollen har du frekvent kontakt med kunder därtill har du en god kommunikativ förmåga. Du är serviceinriktad och trivs både i samarbete med andra samt med självgående arbete. Du är driven och har en stor vilja att lära dig. Vidare tror vi att du är en person som dina kollegor kommer uppskatta eftersom de vet att de kan lita på dig och du alltid ställer upp när det behövs. Vi tror att du har en bra teamkänsla och alltid vill företagets bästa!

Övrig information

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Mellersta Sverige
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 juli 2024 (54 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.