Hoppa till innehåll
NearYou logotyp

Lagerpersonal till NearYou

Publiceringsdatum
06 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.


Tjänstebeskrivning
Vi söker dig som vill bli en del av ett bemanningsföretag med lokal förankring och som vill kunna bidra till den dagliga verksamheten hos någon av våra kunder. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kan exempelvis vara ordermottagning, plock och packning av varor samt in- och utleverans. Beroende på vart du jobbar kan även andra arbetsuppgifter förekomma som tex truckkörning.

Kvalifikationer
För att passa i den här rollen ser vi gärna att du har erfarenhet från lager- och logistikbranschen sedan tidigare. Dessa kunskaper kan du förvärvat antingen från studier eller tidigare arbetslivserfarenhet.

Kvalifikationer:
* behärskar svenska obehindrat i tal och skrift
* har B-körkort och tillgång till egen bil
* godkända gymnasiebetyg i svenska, engelska och matematik

Meriterande för tjänsten är:
* truckkort
* erfarenhet av att köra ledstaplare och skjutstativ

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och med rätt inställning kommer man långt! Du som söker är en driven, ansvarstagande och flexibel person som kan arbeta självständigt, men även ge en hjälpande hand till kollegor när det behövs. Du utför ditt arbete med engagemang, effektivitet och har hela tiden kvalité som högsta prioritering.

Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Vad erbjuder vi dig?
Som konsult hos NearYou är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester.

Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.


Om NearYou
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullservice företag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende.

Söder & Co ska bidra till ett inkluderande samhälle där människor utmanas, har framtidstro och känner sig delaktiga. Utifrån kompetensprövning ger vi alla människor möjligheter på arbetsmarknaden och i samhället i stort, oavsett etnicitet, religiös övertygelse eller sexuell läggning. Hos oss gör människor skillnad.

NearYou logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 juni 2024 (35 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullservice företag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Söder & Co ska bidra till ett inkluderande samhälle där människor utmanas, har framtidstro och känner sig delaktiga. Utifrån kompetensprövning ger vi alla människor möjligheter på arbetsmarknaden och i samhället i stort, oavsett etnicitet, religiös övertygelse eller sexuell läggning. Hos oss gör människor skillnad.