Hoppa till innehåll
NearYou logotyp

Truckförare till NearYou

Publiceringsdatum
06 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
NearYou söker nu truckförare inför kommande behov hos våra kunder i framförallt Vårgårda och Alingsås. Du kommer få en anställning av NearYou och arbeta hos någon/några av våra kundföretag. För rätt personer kan inhyrningen även övergå i en anställning direkt hos kunden. Tjänsten är på heltid och skiftarbete förekommer, vilket betyder att du behöver kunna arbeta obekväma arbetstider.

Tjänstebeskrivning
Vi söker dig som vill bli en del av ett bemanningsföretag med lokal förankring och som vill kunna bidra till den dagliga verksamheten hos någon av våra kunder. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kan exempelvis vara körning av olika sorters truckar, lastning och lossning av material samt lagerarbete. Beroende på vart du jobbar kan även andra arbetsuppgifter förekomma som tex olika administrativa uppgifter.

Kvalifikationer
För att passa i den här rollen behöver du ha tidigare erfarenhet av att köra truck. Vi ser gärna att du även har erfarenhet av att köra ledstaplare och skjutstativ.

Kvalifikationer:
* behärskar svenska obehindrat i tal och skrift
* har B-körkort och tillgång till egen bil
* godkända gymnasiebetyg i svenska, engelska och matematik
* truckkort

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och med rätt inställning kommer man långt! Du som söker är en driven, ansvarstagande och ordningsam person vilket innebär att du håller rent och snyggt i trucken och kring din arbetsplats. Du är uppmärksam på vad som händer runtomkring dig och har hela tiden kvalité som högsta prioritering.

Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Om NearYou
NearYou är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullservice företag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende.
NearYou ska bidra till ett inkluderande samhälle där människor utmanas, har framtidstro och känner sig delaktiga. Utifrån kompetensprövning ger vi alla människor möjligheter på arbetsmarknaden och i samhället i stort, oavsett etnicitet, religiös övertygelse eller sexuell läggning. Hos oss gör människor skillnad.

NearYou logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 juni 2024 (31 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

NearYou är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullservice företag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. NearYou ska bidra till ett inkluderande samhälle där människor utmanas, har framtidstro och känner sig delaktiga. Utifrån kompetensprövning ger vi alla människor möjligheter på arbetsmarknaden och i samhället i stort, oavsett etnicitet, religiös övertygelse eller sexuell läggning. Hos oss gör människor skillnad.