Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

KRANFÖRARE TILL KUND I HERRLJUNGA

Publiceringsdatum
04 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Letar du efter din nästa utmaning och en arbetsplats där du är en viktig del av företagets framgång? Har du erfarenhet som kranförare och lagergårdsmedarbetare? Då är du vår nästa lagspelare till ett framgångsrikt företag i Herrljunga området!

Om företaget
I det här uppdraget blir du anställd av Effektiv och uthyrd till vår kund i Herrljungaområdet. Uppdraget är tidsbegränsat men med chans till förlängning och eventuellt övergår anställningen till kund.Vad erbjuder rollen?
* Använda bockkran och motvikstruck för att lyfta och lasta tunga betongprodukter.

* Organisera och lagra råmaterial och färdiga betongprodukter på ett säkert sätt.

* Använda dieselmotvikstruck för att förflytta material inom lagret.

* Arbeta utomhus under varierande väderförhållanden.

* Följa strikta säkerhetsföreskrifter för att minimera olycksrisker.

Som kranförare kommer du att lyfta och lasta betongprodukter såsom trappor och plan på vår lagergård utomhus. Arbetet sker dagtid, fem dagar i veckan. Du kommer att samarbeta med en kollega som redan arbetar på plats, men på grund av ökade arbetsmängder behöver vi utöka teamet.


Vem är du?
Vi söker dig med tidigare erfarenhet av lagerarbete, gärna inom betong- eller byggindustrin. Erfarenhet av att använda bockkran är ett krav. Du har certifikat för att köra gaffeltruck och andra lagerfordon. Din fysiska kondition är god för att kunna hantera tunga lyft och fysiskt krävande arbete.

Som person är du noggrann, flexibel och strukturerad, med en stark förmåga att hålla ordning och reda.


Är detta din perfekta match?
Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där du får möjligheten att arbeta utomhus och använda din kompetens inom lagerarbete och kranhantering. Du blir en del av ett sammansvetsat team där din insats gör stor skillnad.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske omgående så tveka inte att skicka in din ansökan direkt!

Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Carolina på carolina.nilsson@effektiv.se

OBS! Pga. GDPR har vi inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.


Sökord
Betong, Kranförare, Bockkran, Lagergårdsarbete, Effektiv, Herrljunga, Vårgårda

AB Effektiv logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 augusti 2024 (39 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.