Hoppa till innehåll
NearYou logotyp

Transportledare till Centralen i Vänersborg

Publiceringsdatum
14 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Centralen är ett transport- och maskinföretag för både privatpersoner och företag. Centralen ska vara det naturliga valet som leverantör för nya och gamla kunder i vår region gällande köp av transport- och maskintjänster. ”Vårt arbete ska alltid präglas av att leverera kvalitets- och miljösäkra lösningar som når eller överträffar kundens förväntningar."

Tjänstebeskrivning
Vill du vara en del av ett expansivt transport- och maskinföretag som alltid strävar efter att leverera kvalitets- och miljösäkra lösningar? Vi söker nu en engagerad Transportledare som brinner för service, logistik och att få ihop pusslet varje dag. Ta chansen att bli en del av vårt team!

Som Transportledare kommer du att ha en varierande vardag där du har kontakt med kunder, åkare och förare. Du tar emot, planerar och fördelar uppdrag samt hanterar order från start till mål i vårt affärssystem. Tillsammans med dina kollegor i transportledningen ansvarar du för att ge bästa service till våra kunder och samtidigt planera sysselsättningen för våra enheter. Arbetet är förlagd till dagtid måndag - fredag.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet inom logistik och transport och brinner för att leverera bästa möjliga service till våra kunder. I din roll som transportledare är datorn ditt främsta arbetsverktyg, av den orsaken ser vi att du har god datorvana. Vi ser också att du är duktig på att strukturera och planera ditt arbete, samtidigt som du är flexibel och klarar snabba omställningar vid behov. Vårda befintliga kunder och bearbeta nya kontakter är en naturlig del av ditt arbete. Du är en positiv och energisk person som värdesätter god service.

Meriterande är om du har jobbat inom kundtjänst. Körkort och tillgång till bil är ett krav. Att du behärskar svenska i tal och skrift är ytterligare ett krav.

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget NearYou. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Frida Sahlin tel 0707858645. Din ansökan skickar du in via NearYous hemsida, www.nearyou.se snarast, dock senast 1 augusti. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!


Om NearYou
Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.

NearYou logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 augusti 2024 (43 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering. Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.