Hoppa till innehåll
Wennmans Bilplåt i Uppsala AB logotyp

Bilskadereparatör/Bilplåtslagare

Publiceringsdatum
04 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Wennmans Bilplåt är ett väletablerat familjeföretag med lång erfarenhet inom branschen. Vi är en modern skadeverkstad med helt nya lokaler som invigdes 2023.

Vi utökar nu vårt team och söker en bilskadereparatör/bilplåtslagare.

Vi söker dig som har flera års erfarenhet inom yrket. Du ska vara en ansvarsfull och noggrann person som kan ta egna initiativ. Du ska även ha engagemang till att vilja lära dig nya saker. Du talar och skriver obehindrat på svenska och B-körkort är ett krav.

I rollen som bilskadereparatör är din främsta uppgift att reparera bilens skador och ansvara för hela reparationsprocessen.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:
  • Demontering inför lackering
  • Riktning & spackling
  • Mekaniskt jobb vid behov
  • Felsökning
  • Programmering
Vi erbjuder dig en familjär verksamhet med varierande arbetsuppgifter och möjlighet till utveckling. Vi är måna om att hela tiden ligga i framkant och kvalité är viktigt för oss!

Är du vår blivande Bilskadereparatör? Sök redan idag då vi gör urval löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansöksdatumet i annonsen.
Wennmans Bilplåt i Uppsala AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 augusti 2024 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett familjeföretag som har lång erfarenhet av försäkringsskador på bilar samt märkeräsförsäkring. Vi är auktoriserade för BMW, Mini, Opel, Subaru, Mitsubishi, Citroen och Suzuki.