Hoppa till innehåll
Hedin Bil logotyp

Bilplåtslagare

Publiceringsdatum
12 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du vara med på en spännande tillväxtresa?
Hedin Bil består av ett gäng härliga, duktiga människor vars stora passion är fordon och fordonstjänster. Vi hjälper varandra, vi utmanar varandra och vi strävar tillsammans för att nå våra gemensamma mål. Med drivna, motiverade och engagerade medarbetare är det alltid roligt att komma till arbetet!

Våra medarbetare är grunden till att Hedin Bil växt framgångsrikt under många år. Hos oss är sätter vi kunden främst - för att det som är bra för våra kunder i längden är bra för oss.

Uppsala
I Uppsala har vi ett av Sveriges största bilvaruhus och bedriver en skadeverkstad med modern och anpassad utrustning för en rad olika varumärken och bilmodeller. Efterfrågan på våra arbeten är stor och vi behöver expandera med fler medarbetare. Bland annat dig som har lite extra utbildning i bagaget och har erfarenhet av bulfix och smart repair.

Arbetsuppgifter
Som Bilplåtslagare och Bulfixare får du möjlighet att arbeta med allehanda plåtskador och reparation av kaross, men även till viss del riktbänk-arbeten och diverse glasarbeten. Du levererar ett fackmässigt utfört arbete och säkerställer att kunders önskemål blir åtgärdade.


Nyckelkompetenser/förmågor:

  • Fordonsteknisk utbildning med inriktning karosseri
  • Kunskap och erfarenhet av bulfix
  • Erfarenhet som bilplåtslagare på en skadeverkstad
  • Teknisk kunnig och kunskap kring skadekalkylering
  • B-körkort
  • Du är noggrann, ansvarstagande och sinne för form
  • Du trivs med att arbeta självständigt men har också lätt för att samarbeta
Det viktigaste är din inställning och nyfikenhet. Är du en serviceinriktad, social och positiv person kommer du passa in mycket bra hos oss!

Varför jobba med oss?
Som arbetsgivare är vi bra på att tillvara ta på drivna och engagerade medarbetare. Hos oss finns det många karriärvägar att välja - vår inställning är att individer med rätt potential ska kunna växa med oss. När du som medarbetare växer med oss växer även vi som företag. Vi är ansvarstagande och säkerställer schyssta och rättvisa anställningsvillkor och samtliga verksamheter omfattas av kollektivavtal. Vi värnar om våra medarbetare och ser ett långsiktigt och hållbart arbetsliv som en stark konkurrenskraft.

Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottsemester, extra föräldrar lön och ett generöst friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer på vår hemsida www.hedinbil.se
Hedin Bil logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 juli 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Hedin Bil AB är ett dotterbolag till Hedin Mobility Group som är en av Europas största privatägda mobilitetsleverantörer.

Hedin Bil är en av Sveriges största marknadsplatser för fordon och fordonstjänster med 122 anläggningar runt om i landet och ca 3000 medarbetare. Visionen är att bli branschens ledande bilföretag med de bästa produkterna och den bästa servicen.

Hela koncernen sysselsätter fler än 13000 personer och har cirka 270 anläggningar i 14 länder. Hedin Mobility Group representerar över 40 varumärken och är importör/distributör för ett antal märken på flera europeiska marknader.