Hoppa till innehåll
Wennmans Bilplåt i Uppsala AB logotyp

Billackerare till Wennmans Bilplåt

Publiceringsdatum
04 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Wennmans Bilplåt är ett väletablerat familjeföretag med lång erfarenhet inom branschen. Vi är en modern skadeverkstad med helt nya lokaler som invigdes 2023.

Vi söker dig som har flera års erfarenhet inom yrket. Du ska vara en ansvarsfull och noggrann person. Du ska även ha engagemang till att vilja lära dig nya saker. Du talar och skriver obehindrat på svenska och B-körkort är ett krav.

I rollen som lackerare kommer du arbeta med allt vad lackering innebär, så som maskering, grundning, slipning & lack. Du kommer ingå i vårat lackteam där ni arbetar tillsammans och jobbar varierat med de olika arbetsuppgifterna. Lackboxen vi har är en Usiitalia, gasoldriven, och produkterna vi använder är Nexa Autocolor. Vi har även Moonwalk som sköter färgblandningen.

Vi erbjuder dig en familjär verksamhet med varierande arbetsuppgifter och möjlighet till utveckling. Vi är måna om att hela tiden ligga i framkant och kvalité är viktigt för oss!

Är du vår blivande lackerare?

Sök redan idag då vi gör urval löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansöksdatumet i annonsen. Varmt välkommen
Wennmans Bilplåt i Uppsala AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 augusti 2024 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett familjeföretag som har lång erfarenhet av försäkringsskador på bilar samt märkeräsförsäkring. Vi är auktoriserade för BMW, Mini, Opel, Subaru, Mitsubishi, Citroen och Suzuki.